ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τι είπαν Μαρινάκης - Λάζαρος στην προεδρική σουίτα

Ολυμπιακός: Τι είπαν Μαρινάκης - Λάζαρος στην προεδρική σουίτα

Την ώρα που ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος γύριζε απογοητευμένος από το νοσοκομείο, έλαβε κλήση να επιστρέψει στο "Καραϊσκάκη" και να κατευθυνθεί στην προεδρική σουίτα. Εκεί τον περίμενε ο Βαγγέλης Μαρινάκης...

Από την προεδρική σουίτα του "Γ. Καραϊσκάκης" πέρασε αργά το βραδυ της Κυριακής ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά με ρήξη πρόσθιου χιαστού στα μισά του β' μέρους της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, μόλις επέστρεψε από το θεραπευτήριο "Μετροπόλιταν" όπου πήγε για εξετάσεις, υπό την επίβλεψη του γιατρού της ομάδας Χρήστου Θέου, δέχθηκε πρόσκληση από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Κατευθύνθηκε στην προεδρική σουίτα κι έμεινε με τον ισχυρό άντρα της διοίκησης για περίπου μισή ώρα. Αφού ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ για τη σοβαρότητα της κατάστασής του, τον άκουσε να του λέει: " Λάζαρε, είμαστε δίπλα σου. Θα σε περιμένουμε να γυρίσεις. Εδώ είμαστε για σένα και ξέρω καλά ότι θα γυρίσεις δυνατός".

Όπως ο καθένας μπορεί να καταλάβει τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη που έζησε πολύ έντονα το ντέρμπι, ήταν βάλσαμο για την ψυχολογία του 32χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα υποβληθεί σε επέμβαση μέσα στις επόμενες ημέρες, προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά και να ξεκινήσει το συντομότερο αποθεραπεία.

Στόχος να προλάβει την καλοκαιρινή προετοιμασία της επόμενης περιόδου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ