ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Τι άλλο θα φανταστούν;"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το τσεχικό δημοσίευμα που ήθελε τον Ολυμπιακό να έχει προσεγγίσει τον προπονητή της Σλάβιας Πράγας Γίντριχ Τρπισόφσκι, σχολίασαν δεικτικά οι "ερυθρόλευκοι".

Σε στοχευμένη κίνηση αποδίδουν στον Ολυμπιακό, το θέμα με τον προπονητή της Σλάβια Πράγας, Γίντριχ Τρπισόφσκι. Στην Τσεχία έγραψαν για πρόταση που του έχει γίνει, χωρίς να διευκρινίζουν πότε. Επίσης ο προπονητής της Σλάβια, δεν δείχνει Ολυμπιακό, ωστόσο τα ρεπορτάζ κατευθύνθηκαν προς τα εκεί.

Στον Ολυμπιακό τονίζουν πως είναι μια κίνηση που στόχο έχει παραμονές του αγώνα με τον ΠΑΟΚ να δημιουργήσει περισσότερο πρόβλημα, παρά είναι κοντά στην πραγματικότητα.

«Τι άλλο θα φανταστούν;», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο και το αποδίδουν σε mind games ενόψει του ματς που θα κρίνει την κορυφή στο ελληνικό πρωτάθλημα, την 12η αγωνιστική. Σε αυτά άλλωστε, εντάσσουν και το θέμα με το αντί-ντόπινγκ κοντρόλ και πως ήρθε στο προσκήνιο.

Στον Ολυμπιακό συνεχίζουν τη δουλειά τους, με την τελευταία προπόνηση το απόγευμα του Σαββάτου και προσπαθούν να μην επηρεαστεί η ομάδα από όλα αυτά που προκύπτουν. Όχι τυχαία, όπως εκτιμούν οι «ερυθρόλευκοι».

Είναι χαρακτηριστικό πως θέση για το θέμα με τον Τσέχο προπονητή, πήρε και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς. Σε ανάρτησή του στο Instagram, τονίζει χαρακτηριστικά: «Μια μέρα πριν το ματς οι ρουφιάνοι ανακάλυψαν ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έκανε πρόταση στον προπονητή της Σλάβια Πράγας. Σοβαρά τώρα: Είστε τόσο εγκεφαλικά… συγκαμένοι;;; Υ.γ: Η μόνη πρόταση που κάναμε είναι να πάρουμε τον προπονητή σας να προπονεί την ομάδα κ-10 του Συλλόγου μας…».

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ