ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Θρίλερ με Ματέο Γκαρσία

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με τον τεχνικό διευθυντή της Λας Πάλμας Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς υπάρχει συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα για τον Ματέο Γκαρσία, αλλά εκείνος εξακολουθεί να προτιμά τον Ολυμπιακό.

Εντός της ημέρας αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο αναφορικά με το μέλλον του Ματέο Γκαρσία. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της Λας Πάλμας Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς με δηλώσεις του σε Μέσα της πατρίδας του παραδέχθηκε ότι για τον 22χρονο Αργεντινό εξτρέμ υπάρχει συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο, ο ίδιος ο παίκτης, μετά το περσινό πέρασμά του από τον Άρη, προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

"Ο Ερυθρός Αστέρας και η Λας Πάλμας έχουν συμφωνήσει για την παραχώρηση του Ματέο Γκαρσία. Τα έχουμε βρει, αλλά δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία του Γκαρσία με την ομάδα. Προσωπικά, αν μπορούσα να επιλέξω ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Ολυμπιακό είναι φυσιολογικό ότι θα ήμουν υπέρ της ομάδας της χώρας μου. Εμείς ως Λας Πάλμας συμφωνήσαμε σε ό,τι έπρεπε και τώρα είναι ζήτημα καθαρά του παίκτη", δήλωσε ο Μιλοβάνοβιτς στην ιστοσελίδα "Novosti".

Στο ίδιο ρεπορτάζ φιλοξενούνται κι άλλες λεπτομέρειες αυτής της υπόθεσης. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός φέρεται να προσφέρει στον ποδοσφαιριστή 2,6 εκατ. ευρώ για τετραετές συμβόλαιο (650.000 € το χρόνο), ενώ οι Σέρβοι φέρεται να του δίνουν περίπου 400.000 ευρώ τον χρόνο. Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη, αλλά μπορεί να καλυφθεί ή έστω να βρεθεί η χρυσή τομή. Οι Σέρβοι αναφέρουν επίσης, ότι η συμφωνία της ισπανικής ομάδας με τον Αστέρα έκλεισε γύρω στο 1,8 εκατ. ευρώ, χρήματα που θα πληρωθούν σε τρεις δόσεις.

Το ζητούμενο είναι τι θα πράξει ο Ματέο Γκαρσία. Θα εξακολουθήσει να κρατά αρνητική στάση και να πιέζει έτσι, έστω κι έμμεσα, για μετακίνησή του στον Πειραιά ή θα αποδεχθεί τελικά την προσφορά του Αστέρα και θα φορέσει τα ερυθρόλευκα της ομάδας από το Βελιγράδι; Από τη στιγμή οι άνθρωποι του Αστέρα τον περίμεναν από το πρωί για το τελικό ραντεβού, θα μάθουμε και ποια θα είναι η τελική κατάληξη της υπόθεσης, με τους "ερυθρόλευκους" να έχουν κάνει τις κινήσεις τους και να παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις, χωρίς επίσημα να παραδέχονται το παραμικρό.

Πριν από μερικές ώρες ο Ματέο Γκαρσία έφτασε με τον μανατζέρ του στο Βελιγράδι για τις τελικές συζητήσεις με τη διοίκηση του Αστέρα, ωστόσο, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα υπογράψει πριν επιβιβαστεί ξανά στο αεροπλάνο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ