ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Την Παρασκευή η συνάντηση με Αυγενάκη

ΧΙΛΤΟΝ.ΣΥΝ.ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
ΧΙΛΤΟΝ.ΣΥΝ.ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI EUROKINISSI SPORTS

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα συναντηθούν το πρωί της Παρασκευής (29/11, 10.00) με τον Λευτέρη Αυγενάκη, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από το υφυπουργείο αθλητισμού.

Στην επιστολή που είχε στείλει στον Λευτέρη Αυγενάκη η ΠΑΕ Ολυμπιακός στα μέσα Νοεμβρίου, είχε αιτηθεί συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού "όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, προκειμένου να θέσουμε υπόψη σας όλα τα στοιχεία που τεκμηριώνουν τα όσα ανωτέρω λεπτομερώς σας παραθέσαμε".

Όπως ενημέρωσε επισήμως το υφυπουργείο αθλητισμού, η συνάντηση της "ερυθρόλευκης" αντιπροσωπείας με τον Αυγενάκη θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής (29/11, 10.00). Υπενθυμίζεται ότι οι Πειραιώτες είχαν επιρρίψει μεγάλες ευθύνες στην ΕΠΟ "για τη για τη διαφθορά που κυριαρχεί", ενώ έκαναν αναφορά σε οικονομική δυσπραγία της ΕΠΟ που την έχει οδηγήσει ικέτιδα για τη σύναψη δανειακής σύμβασης ενώπιον των Διεθνών Ποδοσφαιρικών Αρχών.

Από τα "ερυθρόλευκα"... πυρά δεν ξέφυγε η ΚΕΔ, για την οποία σημείωσε ότι " το σύστημα της ΚΕΔ/ΕΠΟ φροντίζει με κάθε τρόπο και με τη χρήση της σφυρίχτρας να διαμορφώνει τη βαθμολογία του πρωταθλήματος με στόχο ποιες θα είναι οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στα play off για την ανάδειξη του πρωταθλητή".

Ο Ολυμπιακός είχε κοινοποιήσει την επιστολή του στη FIFA, η οποία λίγες μέρες μετά αποφάσισε να ζητήσει εξηγήσεις τόσο από την ΕΠΟ όσο και από την ΚΕΔ. Ζητά από την Ομοσπονδία να απαντήσει και να δώσει την ερμηνεία της για όλα αυτά τα οποία την κατηγορεί μια ελληνική ομάδα. Κοινοποίησε την επιστολή και στην ΚΕΔ, για να απαντήσει και αυτή από την πλευρά της σε όσα την αφορούν και σε όσα της καταλογίζονται.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ