ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Την Παρασκευή η άφιξη του Εμβιλά

Lyon's Nabil Fekir, left, duels for the ball with Saint-Etienne's Yann M'Vila during the French League One soccer match between Lyon and Saint-Etienne at the Stade de Lyon near Lyon, France, Friday, Nov. 23, 2018. (AP Photo/Laurent Cipriani)
Lyon's Nabil Fekir, left, duels for the ball with Saint-Etienne's Yann M'Vila during the French League One soccer match between Lyon and Saint-Etienne at the Stade de Lyon near Lyon, France, Friday, Nov. 23, 2018. (AP Photo/Laurent Cipriani) AP

Ο Γιαν Εμβιλά αναμένεται να ταξιδέψει στη χώρα μας την Παρασκευή (11/9), συνοδευόμενος από τον μάνατζέρ του, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Την Παρασκευή (11/9) θα ταξιδέψει στη χώρα μας ο Γιαν Εμβιλά για να βάλει στην τελική ευθεία τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο 30χρονος Γάλλος αμυντικός χαφ θα "πετάξει" για το "Ελ. Βενιζέλος" συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπό του, με σκοπό να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, που θα έχει τριετή διάρκεια.

Από το απόγευμα της Τετάρτης (9/9) είχατε ενημερωθεί από το Sport24.gr πως το deal έκλεισε έπειτα από πυρετώδεις διαπραγματεύσεις που διήρκησαν αρκετές μέρες. Ο ύψους 1,82 διεθνής χαφ με θητεία και σε Ρεν, Ρουμπίν Καζάν, Ίντερ και Σάντερλαντ έρχεται για να ανεβάσει επίπεδο τους "ερυθρόλευκους", ενώ μάλιστα βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Είναι χαρακτηριστικό πως έπαιξε στο ένα από τα δύο παιχνίδια που έχει δώσει η Σεντ Ετιέν στο Σαμπιονά 2020-2021. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε 22 φορές στο γαλλικό πρωτάθλημα με τους "στεφανουάκαι άλλες τέσσερις στο κύπελλο. Προέρχεται δηλαδή από γεμάτη σεζόν και μάλιστα σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Αφού ολοκληρώνεται αυτή η σημαντική μεταγραφή, πλέον όλο το βάρος πέφτει στη μεταγραφή εξτρέμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Με τις μεταγραφές η αποστολή για το Βόλο
Σιόβας, Ίβηρας ή κόκκινος;
Record: "Ο Ολυμπιακός πρότεινε ανανέωση στον Σεμέδο"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ