ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Την Δευτέρα η κηδεία του Ηλία Ρωσσίδη

ΗΛΙΑΣ ΡΩΣΙΔΗΣ / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ   (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΗΛΙΑΣ ΡΩΣΙΔΗΣ / ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΡΧΕΙΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Την ερχόμενη Δευτέρα στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του θρυλικού παλαιμάχου του Ολυμπιακού, Ηλία Ρωσσίδη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών την Παρασκευή.

Ο Ηλίας Ρωσσίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 93 ετών αφήνοντας φτωχότερη την οικογένεια του Ολυμπιακού και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα και οι δικοί του άνθρωποι αλλά και εκείνοι που τον αγάπησαν μέσα από την πορεία του στον Ολυμπιακό θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία την ερχόμενη Δευτέρα (30/12).

Όπως έγινε γνωστό, η νεκρώσιμος ακολουθία του θα τελεστεί στο Ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Μοσχάτο στις 11:00 ενώ η ταφή θα γίνει στο Νεκροταφείο Νίκαιας.

Σημειώνεται πως με τον Ολυμπιακό πήρε εννέα πρωταθλήματα και δέκα κύπελλα. Aπό το 1961 μέχρι και το 2012, σε ηλικία 85 ετών, δεν έλειψε ούτε σε ένα επετειακό παιχνίδι του συνδέσμου Βετεράνων του Ολυμπιακού απέναντι στους παλαίμαχους της Προοδευτικής, που διεξάγεται πάντα τη Μεγάλη Παρασκευή.

Με την Εθνική Ελλάδας έκανε 29 συμμετοχές, ενώ συμμετείχε το 1952 στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Υπήρξε μάλιστα από τους λαμπαδηδρόμους στους Αγώνες της Αθήνας το 2004.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρωσσίδης: "Ο Ολυμπιακός είναι για μένα η ζωή μου, η θρησκεία μου"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ