ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Θέμα συγκέντρωσης

Ολυμπιακός: Θέμα συγκέντρωσης

Τι είπε, πού στάθηκε και ποια ήταν η -εύστοχη- παρατήρηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά την ισοπαλία με τη Ντιναμό Κιέβου

Πιο ήρεμος και σχετικά ψύχραιμος απ’ ότι αρχικά παρουσιάστηκε, εμφανίστηκε μπροστά στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης το βράδυ της Πέμπτης. Μπορεί να είχε τα παράπονά του και την πίκρα του για την ισοφάριση της Ντιναμό Κιέβου στο 89’ της αναμέτρησης, αλλά στις κουβέντες που είπε, στήριξε την ομάδα κι "έδειξε" την προοπτική.

Ωστόσο, έκανε και μια συγκεκριμένη παρατήρηση που έχει ξεχωριστή σημασία.

Ο ισχυρός άντρας της διοίκησης έκανε λόγο για έλλειψη συγκέντρωσης σε συγκεκριμένους τομείς κι αυτό δεν θέλει να επαναληφθεί αρχής γενομένης από την αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ: "Ξέρουμε όλοι τι μπορείτε να κάνετε, αλλά τελευταία δεν το δείχνετε. Δίνετε την εντύπωση ότι έχετε έλλειψη συγκέντρωσης. Είτε στα τελευταία λεπτά των αγώνων, είτε στην τελική πάσα. Εμείς, όμως, δεν έχουμε σταματήσει να σας πιστεύουμε.

Όπως σας είπα κι έπειτα από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, θέλουμε να νικήσουμε την ΑΕΚ για να εξασφαλίσουμε τη δεύτερη θέση και στη συνέχεια να πάμε στην Ουκρανία να τα παίξουμε όλα για όλα και να προκριθούμε. Είμαστε καλύτεροι από τη Ντιναμό και θέλουμε την πρόκριση. Να κάνουμε ό,τι πρέπει για να κλείσουμε όσο καλύτερα γίνεται τη σεζόν. Το αξίζετε, το πιστεύουμε, δείξτε το...".

Αυτά ήταν, σε γενικές γραμμές, τα λόγια του και περιμένει απαντήσεις εντός γηπέδου αρχής γενομένης από το βράδυ της Κυριακής.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ