ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Θέλει και Τοροσίδη, αλλά...

CHAMPIONS LEAGUE / ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά. Τι θα γίνει, όμως, με τον άλλο αρχηγό του Ολυμπιακού; Το Sport24.gr αναλύει τι ισχύει με τον Βασίλη Τοροσίδη.

Όπως σας αποκαλύψαμε τις προηγούμενες ημέρες, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά με την ομάδα του Ολυμπιακού. Ως ποδοσφαιριστής. Ο Μαρτίνς είχε ζητήσει την παραμονή του για μια ακόμη σεζόν, ο Αβραάμ νιώθει καλά και έτσι, έχει επιτευχθεί η σχετική συμφωνία. Αυτό που απομένει, είναι να ανακοινωθεί η ανανέωση του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο και έτσι και τυπικά να ανήκει στην ομάδα και για τη σεζόν 2020-21.

Πιο… μπερδεμένη πάντως, είναι η κατάσταση με τον άλλο αρχηγό του Ολυμπιακού και παλιό της ομάδας, τον Βασίλη Τοροσίδη. Ο Πέδρο Μαρτίνς και για τον "Τόρο" θετικός είναι, τον θέλει για μια ακόμη χρονιά. Εδώ, όμως, η κατάσταση θα ξεκαθαριστεί όταν ο Τοροσίδης δείξει τις προθέσεις.

Μέχρι στιγμής, δείχνει σκεπτικός όσον αφορά στο αύριο. Η αλήθεια είναι πως στο αρχικό του πλάνο, είχε να παίξει μέχρι αυτό το καλοκαίρι, του 2020 και να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Ο Μαρτίνς ίσως να προσπαθήσει να του αλλάξει αυτή την άποψη, ίσως να έχει να κάνει και με μια άλλη σκέψη που υπήρχε. Ποια ήταν αυτή; Όταν ο Τοροσίδης ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, να αναλάβει πόστο στην ομάδα. Με τέτοιο σκεπτικό είχε επιστρέψει και αυτός και ο Αβραάμ στον Ολυμπιακό άλλωστε.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει σε μεγάλη εκτίμηση και τους δύο ποδοσφαιριστές και μένει το επόμενο διάστημα, για να φανεί το μέλλον του καθενός. Δεν θα είναι έκπληξη αν ο Τοροσίδης συνεχίσει για μια ακόμη χρονιά, αλλά αυτή τη στιγμή, με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, δεν δείχνει το πιθανότερο σενάριο. Για να το εκφράσω καλύτερα, δεν συγκεντρώσει και τις περισσότερες πιθανότητες.

ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΝΟΗΜΑ

Πηγαίνοντας και στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος, το 3-0 επί της ΑΕΚ στα playoffs, ο Μαρτίνς έκανε μια κίνηση με ξεχωριστή σημασία. Έβαλε αλλαγή ένα τέταρτο πριν το τέλος και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον Βασίλη Τοροσίδη. Προφανώς και είχε να κάνει με την επόμενη ημέρα. Τους έβαλε, γιατί δεν είχε υπάρξει κάποια συμφωνία για το μέλλον. Ο Αβραάμ φαίνεται πως συνεχίζει και ξαναπαίζει. Για τον Τοροσίδη, όμως, ίσως είναι η τελευταία του εμφάνιση στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ…

Δημοσίως πάντως, ο Τοροσίδης δεν έχει δείξει τι θέλει να κάνει. Αν θα συνεχίσει να παίζει ή θα βάλει τέλος στην καριέρα του. Εκτίμησή μου, ίσως επηρεαστεί πολύ από το τι μπορεί να του προταθεί κιόλας. Βέβαια, πόστο μπορεί να πάρει και στο μέλλον και όχι άμεσα. Στην τελική, οικογενειάρχης είναι, θέλει το χρόνο του, να ξεκουραστεί μετά από μια έντονη καριέρα με πολλά συναισθήματα.

Προφανώς και αν δεν υπήρχαν οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού στην Ευρώπη κυρίως γιατί με τον τελικό Κυπέλλου δύσκολα θα βγει άκρη όπως φαίνεται, να είχε ξεκαθαρίσει και η περίπτωσή του. Ως τότε, αναμονή…

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ