ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τελειώνει του Μαυρουδή από τον Παναθηναϊκό

FINAL 4 K17 NEOI / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
FINAL 4 K17 NEOI / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με τον 19χρονο αμυντικό χαφ του Παναθηναϊκού, Παύλο Μαυρουδή και απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί ο παίκτης.

Ένα ταλέντο από τον Παναθηναϊκό, κλείνει ο Ολυμπιακός. Όπως σας είχε αποκαλύψει πριν λίγες ημέρες το 24ο Ευαγγέλιο, οι "ερυθρόλευκοι" και ο ΠΑΟΚ κοίταζαν για τα καλά τον Παύλο Μαυρουδή.

Ο 19χρονος (γεννημένος 12 Ιανουαρίου 2001) αμυντικός χαφ του Παναθηναϊκού έκανε… κλικ στους Πειραιώτες, που σύμφωνα με πληροφορίες μας, προχώρησαν σε συμφωνία μαζί του. Το θέμα μάλιστα φαίνεται πλέον να είναι τυπικό, ώστε να μπει και η υπογραφή στο συμβόλαιό του και να ενταχθεί για τη νέα σεζόν στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Οι "ερυθρόλευκοι" έτσι, επιβεβαιώνουν πως θέλουν να επενδύσουν σε νέους που αξίζουν, που έχουν συγκεντρώσει καλά στοιχεία. Ο Μαυρουδής μπορεί να ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς το τελευταίο διάστημα, αλλά είναι ένας παίκτης που έχει εξαιρετικά στοιχεία, είναι αμυντικός χαφ με ποιότητα και δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Οι "πράσινοι" μάλιστα, του είχαν κάνει και επαγγελματικό συμβόλαιο, οι συζητήσεις μαζί του δεν προχώρησαν θετικά και ο Ολυμπιακός έτσι, τον κλείνει και επενδύει πάνω του.

Ο Μαυρουδής, θα ενταχθεί στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, που φυσικά θα έχει και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, με στόχο κάποια στιγμή να ανέβει στην πρώτη ομάδα.

Όπως είχε αποκαλύψει πριν λίγες ημέρες στο Sport24.gr ο Ευάγγελος Μίχος, τον παίκτη κοίταζε και ο ΠΑΟΚ, ωστόσο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού φαίνεται πως έκαναν την καλύτερη προσέγγιση και πρόταση στην πλευρά του Μαυρουδή, ώστε να πει το "ναι".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Oλυμπιακός και ΠΑΟΚ διεκδικούν τον Μαυρουδή του Παναθηναϊκού
Πρόεδρος Μπράγκα στο Sport24.gr: "Στον Ολυμπιακό ως το τέλος της σεζόν ο Χασάν"
"Θέλτα και Ολυμπιακός για τον Αλβάρο Βαδίγιο"
Ολυμπιακός: Ρεν για Καμαρά
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ