ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τελειώνει του Κούτρη στη Μαγιόρκα

Ολυμπιακός: Τελειώνει του Κούτρη στη Μαγιόρκα

Ο Ολυμπιακός καταλήγει σε συμφωνία με τη Μαγιόρκα για τον δανεισμό του Λεονάρντο Κούτρη. Δεν αποκλείεται την Τετάρτη (29/1) ή την Πέμπτη (30/1) να "πετάξει" για την Ισπανία.

Το ενδιαφέρον της Μαγιόρκα για τον Λεονάρντο Κούτρη είχε εκφραστεί για πρώτη φορά το καλοκαίρι. Οι συζητήσεις ανάμεσα στην ισπανική ομάδα και τον Ολυμπιακό, ωστόσο, δεν κατέληξαν σε συμφωνία. Κυρίως λόγω της υποχρεωτικής οψιόν αγοράς που είχαν ζητήσει οι "ερυθρόλευκοι" να μπει στο συμβόλαιο, κάτι που δέχτηκαν οι νησιώτες.

Μερικούς μήνες μετά, το ενδιαφέρον παρέμεινε και αυτή τη φορά φαίνεται πως δεν θα χαλάσει το deal. Οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και μάλιστα δεν αποκλείεται ο διεθνής αριστερός μπακ να πετάξει την Τετάρτη (29/1) ή την Πέμπτη (30/1) για τη Μαγιόρκα, ώστε να υπογράψει.

Αυτό θα γίνει με τη μορφή δανεισμού, δίχως να έχουν γίνει γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες. Φέτος ο 24χρονος έχει παίξει σε εννέα ματς, ενώ η Μαγιόρκα στην Primera Division είναι 17η.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γαβαλάς για Ποντένσε: "Θα είναι μεγάλο το βράδυ"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ