ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τα συγχαρητήρια του Μαρτίνς στους Τζολάκη και Καραργύρη

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÁÑÇÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÁÑÇÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ηλίας Καραργύρης και ο Κωνσταντίνος Τζολάκης πέρασαν στο Πανεπιστήμιο και ο Πέδρο Μαρτίνς έσπευσε να τους συγχαρεί για την επιτυχία τους. Ανάλογο μήνυμα και από τον Νίκο Γαβαλά.

Τα αποτελέσματα των Πανελληνίων εξετάσεων βγήκαν την Παρασκευή (10/07) και οι μαθητές της τρίτης Λυκείου έμαθαν τα αποτελέσματα τους. Ανάμεσα σε αυτούς και πολλά παιδιά τα οποία συνδύασαν τον αθλητισμό με το σχολείο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν ο Ηλίας Καραργύρης και ο Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Οι δύο τερματοφύλακες του Ολυμπιακού πέρασαν στο Πανεπιστήμιο και ο Πέδρο Μαρτίνς έσπευσε να τους συγχαρεί. "Συγχαρητήρια στον Κωνσταντίνο και τον Ηλία. Σήμερα πέρασαν στο Πανεπιστήμιο. Το να καταφέρνεις να συνδυάζεις τις σπουδές με την ποδοσφαιρική καριέρα είναι ένα μεγάλο επίτευγμα. Αυτοί οι δύο νεαροί πέρα από καλοί ποδοσφαιριστές είναι και εξαιρετικοί άνθρωποι. Συνεχίστε έτσι" έγραψε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος κόουτς.

Δείτε τη σχετική ανάρτησή του

ΓΑΒΑΛΑΣ: "ΟΛΟΙ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ"

Ανάρτηση για το θέμα έκανε και ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού Νίκος Γαβαλάς, ο οποίος έγραψε: "Πόσο δύσκολο είναι να συνδυάζεις την επαγγελματική ποδοσφαιρική καριέρα με τις άριστες επιδόσεις στο σχολείο; Με τις υψηλές επιδόσεις τους στις Πανελλήνιες Eξετάσεις, ο Ηλίας Καραργύρης και ο Κωνσταντίνος Τζολάκης απέδειξαν στην πράξη πως είναι εφικτό. Ιδιαίτερα όταν ενηλικιώνεσαι μέσα στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Την 1η Μαρτίου και πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Παναιτωλικό, ο Ολυμπιακός τους είχε βραβεύσει για την άριστη πορεία τους στις σχολικές υποχρεώσεις τους. Και τώρα, όλοι καμαρώνουμε και χαιρόμαστε με τη χαρά τους!"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ