ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Τα "σπρώχνει" σε τρεις

Ολυμπιακός: Τα "σπρώχνει" σε τρεις

Σε τρία ταμπλό χτυπάει ο Ολυμπιακός για να αποκτήσει σέντερ φορ "πρώτης γραμμής". Έχουν γίνει συγκεκριμένες προσφορές σε Βινίσιους, Σολδάνο κι έναν 33χρονο "μπόμπερ" την ώρα που οι Ισπανοί επιμένουν για Γιορέντε

Σε τρία ταμπλό χτυπάει ταυτόχρονα ο Ολυμπιακός προκειμένου να φέρει πιο κοντά τον "εκλεκτό" του Πέδρο Μαρτίνς για την κορυφή της επίθεσης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "Κόκκινου Πρωταθλητή" οι "ερυθρόλευκοι" έχουν καταθέσει συγκεκριμένες οικονομικές προτάσεις στη Νάπολι για τον Βινίσιους, στην Ουνιόν Σάντα Φε για τον Φράνκο Σολδάνο, ενώ το πιο μεγάλο "πακέτο" θα φύγει προς 33χρονο "μπόμπερ" αν πει το πολυπόθητο "ναι".

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι διατεθειμένη να σπρώξει ένα ποσό γύρω στα 3 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να εντάξει στο δυναμικό της 33χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποτελεί και τον "νούμερο 1" στόχο.Την ίδια ώρα στην Ισπανία υπάρχουν ρεπορτάζ, σύμφωνα με τα οποία στο στόχαστρο της ομάδας του Πειραιά είναι ο "πολύς" Φερνάντο Γιορέντε, της Τότεναμ.

Ο πολύπειρος Ισπανός με θητεία σε Μπιλμπάο, Γιουβέντους, Σεβίλλη και Σουόνσι, αποτελεί ρεζέρβα πολυτελείας στην ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, έχοντας φέτος μόλις 8 συμμετοχές κι ένα γκολ, προερχόμενος από τον πάγκο. Το αν είναι αυτός ο διακαής πόθος ή όχι των "ερυθρολεύκων" θα πρέπει να περιμένουμε λίγες μέρες να το διαπιστώσουμε. Η αλήθεια, ωστόσο, είναι πως το να φτάσει ο Ολυμπιακός να φωνίσει από το συγκεκριμένο ράφι συναντά πολλές δυσκολίες μεσούσης της περιόδου.

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν καταθέσει πρόταση στα 2,5 εκατ. ευρώ προς τη Νάπολι για την αγορά του Κάρλος Βινίσιους (23), ο οποίος αγωνίζεται φέτος ως δανεικός στη Ρίο Άβε. Πρόκειται για επιθετικό που φέρει τη σφραγίδα του Πέδρο Μαρτίνς και φέτος σε 15 συμμετοχές μετράει 13 γκολ. Το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα λήγει το καλοκαίρι του 2022.

ΣΤΟ 1,5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΟΛΔΑΝΟ

Σχετικά με τον Φράνκο Σολδάνο της Ουνιόν Σάντα Φε, όπως διαβάσατε και νωρίτερα στο ρεπορτάζ του Αλέξη Βιρβίλη, η ομάδα της Αργεντινής κάνει παιχνίδι για να αποκομίσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο όφελος. Η πρόταση του Ολυμπιακού για τον 24χρονο φορ, φέρεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προαναφέραμε, στο ενάμιση εκατομμύριο ευρώ.

Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω, είναι σαφές ότι κορυφώνεται η προσπάθεια απόκτησης επιθετικού, προκειμένου να βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ακόμη κι έως το τέλος της εβδομάδας. Πριν αλλάξει ο χρόνος δηλαδή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ