ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τα "σπάει" στη Γαλλία ο Κάιπερς

Ολυμπιακός: Τα "σπάει" στη Γαλλία ο Κάιπερς

Μία εβδομάδα μετά τα δύο γκολ απέναντι στη Λε Μαν, ο Ούγκο Κάιπερς σημείωσε άλλα δύο, αυτή τη φορά κόντρα στη Βαλενσιέν. Ο δανεικός του Ολυμπιακού στην Αζαξιό έφτασε τα τέσσερα γκολ σε τρία ματς.

Ήταν 17 Αυγούστου όταν η Αζαξιό έκανε επισήμως γνωστή την απόκτηση του Ούγκο Κάιπερς από τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού. Σχεδόν ένα μήνα μετά, στις 13 Σεπτεμβρίου, ο Βέλγος έκανε ντεμπούτο στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, αγωνιζόμενος για ένα 15λεπτο στο 0-0 απέναντι στην Ορλεάν.

Πριν από μια εβδομάδα, στις 20 Σεπτεμβρίου, χρησιμοποιήθηκε 32 λεπτά στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λεμάν και έβαλε δύο γκολ στη νίκη της ομάδας του με 2-4. Το βράδυ της Παρασκευής (27/9) ο 22χρονος έκανε την τρίτη του συμμετοχή, την πρώτη ως βασικός, και συνέχισε στο ίδιο... μοτίβο. Άλλα δύο γκολ στη νίκη με 2-0 απέναντι στην Βαλενσιέν (έγινε αλλαγή στο 69', αλλά πρόλαβε να κάνει καλά τη δουλειά του).

Ο Κάιπερς (είχε υπογράψει 4ετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό) έφτασε τα τέσσερα γκολ σε τρία παιχνίδια με την Αζαξιό στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Βασικός ήταν ένας άλλος πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, ο Αλβανός χαφ Καζίμ Λάτσι. Εκτός αποστολής είχε μείνει ο Αμπντουλαγιέ Κεϊτά, ο οποίος και αυτός αγωνίζεται στην Αζαξιό ως δανεικός από τους Πειραιώτες.

Η Αζαξιό σε εννέα παιχνίδια έχει πια 17 βαθμούς, με απολογισμό 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση, στο -5 από τη Λοριάν (την απευθείας άνοδο στο Σαμπιονά εξασφαλίζουν οι δύο πρώτοι της βαθμολογίας).



TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ