ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τα μηνύματα του Μαρτίνς στους παίκτες μετά τον αποκλεισμό

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÍÔÉÍÁÌÏ ÊÉÅÂÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÍÔÉÍÁÌÏ ÊÉÅÂÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξέρει πολύ καλά ότι οι στόχοι για τον φετινό Ολυμπιακό δεν έχουν ολοκληρωθεί και θέλει από τους παίκτες του να αντιμετωπίσουν με την απαιτούμενη σοβαρότητα τα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν για να ολοκληρώσουν τη χρονιά με την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αυτό που δεν θέλουν με τίποτα να δουν στον Ολυμπιακό είναι τους ποδοσφαιριστές να αισθάνονται ότι δεν έχουν κίνητρα. Ο Μαρτίνς πάντως φρόντισε να τους δώσει να καταλάβουν ότι η σεζόν δεν τελείωσε με τον αποκλεισμό από την Ντιναμό.

Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν τοποθετήσει πολύ ψηλά τον πήχη στο EuropaLeague, ευελπιστούσαν ότι το εμπόδιο της Ντιναμό εύκολα ή δύσκολα θα το ξεπερνούσαν, όμως, όπως παραδέχτηκε ο Πορτογάλος τεχνικός ο Ολυμπιακός δεν ήταν τόσο αποτελεσματικός όσο οι Ουκρανοί.

Στον Ρέντη λοιπόν υπάρχει απογοήτευση. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι υπάρχει και μουρμούρα. Είναι δύο διαφορετικές έννοιες. Κι αυτό φάνηκε από τα μηνύματα του Μαρτίνς στους ποδοσφαιριστές του.

Αυτό που ζητάει ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είναι τίποτε άλλο από το να συνεχίσουν την καλή δουλειά που έχουν κάνει μέχρι στιγμής, να αφήσουν πίσω την Ντιναμό, να αναλογιστεί φυσικά ο καθένας τα λάθη του, όπως υπογράμμισε σχετικά, αλλά να ρίξουν πλέον το βάρος στα παιχνίδια που ακολουθούν.

Η δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του ChampionsLeague είναι "κλειδωμένη", όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνει… νερά στις εναπομείναντες εννιά αγωνιστικές και να δώσει τη δυνατότητα στην ΑΕΚ να μειώσει το πρωτάθλημα. Μόνο νίκες θέλει ο Μαρτίνς εώς το τέλος της Σούπερ Λίγκας και τους το ξεκαθάρισε…

Συν φυσικά και την κατάκτηση του Κυπέλλου που είναι πλέον ο μοναδικός στόχος σε ό,τι έχει να κάνει με κάποιο τρόπαιο. Γι' αυτό το λόγο, λοιπόν, βάζει στη ζυγαριά τα παιχνίδια με τον ΟΦΗ την Δευτέρα (25/2) και με την Λαμία για το Κύπελλο την Πέμπτη (28/2). Και η ζυγαριά γέρνει λίγο περισσότερο προς την Λαμία, όπερ σημαίνει ότι εκτός από τον τιμωρημένο Σισέ (και ο Βούκοβιτς είναι τιμωρημένος, αλλά τον έχει προσπεράσει ο Μεριά), ενδέχεται να πάρουν ανάσες και όσοι τράβηξαν μεγάλο κουπί στην προηγούμενη τετράδα αγώνων - φωτιά!

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ