ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τα είπε με Ποντένσε ο Μαρτίνς

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πέδρο Μαρτίνς και Ντανιέλ Ποντένσε είχαν τετ α τετ στην προπόνηση του Ολυμπιακού την Τρίτη (8/10). Ο κόουτς περιμένει πολλά από τον 23χρονο εξτρέμ και θέλει να έχει "ζεστό" τον δίνοντάς του τις ανάλογες εξηγήσεις.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε στην αναμέτρηση με τον Άρη αισθάνθηκε ενοχλήσεις και δεν μπόρεσε να βγάλει καν το πρώτο ημίχρονο. Έγινε αλλαγή και θα μείνει για λίγες ημέρες εκτός προπονήσεων. Ο Πορτογάλος εξτρέμ, είναι παίκτης καταλύτης στο φετινό Ολυμπιακό. Με την Τότεναμ έκανε το καλύτερό του ματς με την «ερυθρόλευκη» φανέλα και ανέβασε τις μετοχές του. Στο Βελιγράδι, έμεινε στον πάγκο μαζί με τους Ελαμπντελαουί, Γκιγιέρμε, Βαλμπουενά και ήταν η πρώτη αλλαγή του Μαρτίνς. Έστω και αν δεν κατάφερε να βοηθήσει όσο θα ήθελε.

Την Τρίτη και με την επιστροφή στις προπονήσεις, Ποντένσε και Μαρτίνς είχαν τετ α τετ. Οι δύο Πορτογάλοι μίλησαν για λίγο, προφανώς και για την κατάσταση του εξτρέμ του Ολυμπιακού, αλλά και για τα όσα έχουν συμβεί ως τώρα και τη συνέχεια. Ο Ποντένσε, αυτή τη φορά δεν ήταν στις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος για την εθνική Πορτογαλίας, σε αντίθεση με τους Σα και Σεμέδο. Βέβαια, μετά και τον τραυματισμό του, δεν θα μπορούσε να ενσωματωθεί με την αποστολή της εθνικής, δεν προλάβαινε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Ποντένσε ενοχλήσεις είχε μετά το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα. Τον «τσίμπαγε» το πόδι του, ωστόσο δεν έκρινε ότι ήταν κάτι σοβαρό. Μπήκε καλά στο ματς με τον Άρη, αλλά με την πάροδο του χρόνου ένιωθε το πόδι του βαρύ και αναγκάστηκε να ζητήσει αλλαγή, με αποτέλεσμα να περάσει στη θέση του ο Σουντανί. Ο Μαρτίνς φυσικά και «καίγεται» να είναι καλά ο Ποντένσε στα τρία ματς που θα ακολουθήσουν. Σε αυτά με ΟΦΗ, Μπάγερν Μονάχου και ΑΕΚ. Στα δύο του πρωταθλήματος μάλιστα, αποκλειστικός στόχος είναι η νίκη ώστε η ομάδα να παραμείνει μόνη πρώτη και ο Ποντένσε είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Ήδη ακολουθεί θεραπείες, ώστε να επιστρέψει το συντομότερο. Ο Μαρτίνς περιμένει πολλά από αυτόν και γι’ αυτό είχε και το τετ α τετ μαζί του, στην προπόνηση της Τρίτης. Θέλει να τον έχει «ζεστό», δίνοντάς του και τις ανάλογες εξηγήσεις. Βλέπετε, μετά το 3-1 στο Βελιγράδι δόθηκε η αίσθηση πως ο Ποντένσε δεν πήρε και με τον καλύτερο τρόπο την απόφαση του προπονητή του να μην είναι στο αρχικό σχήμα. Με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή έφυγε απευθείας για τα αποδυτήρια. Ίσως και γιατί ένιωσε ενοχλήσεις εκεί, αλλά δεν θέλησε να μεταφέρει κάτι.

Πλέον υπάρχει ηρεμία, το θέμα είναι ο Ποντένσε να είναι σύντομα στο 100% και να βοηθήσει την προσπάθεια του Ολυμπιακού να πάρει δύο νίκες στο πρωτάθλημα και να σταθεί καλά απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τέλος ο Πέρες, επαφή με Νικοπολίδη
Ολυμπιακός: Γκολ μόνο από στημένες φάσεις
Τσιμίκας: Απογείωση με τα παπούτσια - δώρο του Μιραλάς
Ολυμπιακός: Απαλλάχθηκε από την UEFA
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ