ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Τα είπαν με Τουρέ και Σέλουκ

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η διοίκηση του Ολυμπιακού επικοινώνησε με τον εκρηκτικό Σέλουκ και ο Πέδρο Μαρτίνς με τον Γιάγια Τουρέ. Τι ειπώθηκε στις δύο επαφές και ποια είναι η "επόμενη μέρα". Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Δύο κινήσεις... πυροσβεστικού χαρακτήρα έγιναν τις τελευταίες ώρες από πλευράς Ολυμπιακού προκειμένου να σβήσει η φωτιά που πήγε να ανάψει από τον μάνατζερ του Γιάγια Τουρέ.

Άνθρωπος της ομάδας επικοινώνησε με τον ατζέντη του Ιβοριανού μέσου, Ντιμίτρι Σέλουκ και του μετέφερε τη δυσαρέσκεια της διοίκησης και όχι μόνο για τις εμπρηστικές δηλώσεις των τελευταίων ημερών, ενώ υπήρξε και τετ α τετ του Πέδρο Μαρτίνς με τον έμπειρο άσο στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Στην πρώτη επικοινωνία, οι αρμόδιοι του συλλόγου μετέφεραν την ενόχλησή τους για τις διαστάσεις που έδωσε ο Ουκρανός ατζέντης στον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του Γιάγια από τη στιγμή που γνωρίζει ότι δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης, ενώ ξέρει από πρώτο χέρι και ότι έχασε ορισμένες προπονήσεις λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπώρησε.

Παράλληλα, του μεταφέρθηκαν παράπονα, επειδή σε αντίθεση με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος περιορίστηκε σε μια απλή και ενωτική ανάρτηση, ενώ εκείνος το... τερμάτισε φτάνοντας στο σημείο να υποστηρίξει πως μπορεί να φτάσουν ακόμη και στη λήξη της συνεργασίας τον Ιανουάριο.

Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πολύ καλά τι εστί Σέλουκ. Ξέρουν ότι συνηθίζει τέτοιου είδους δημόσιες τοποθετήσεις, ανάλογα με τα κέφια του. Του ζήτησαν, ωστόσο, να περιορίσει αυτού του είδους τη δράση που μόνο κακό κάνει και στον ποδοσφαιριστή, αλλά και στην ομάδα σε μια περίοδο ανασύνταξης για να επιστρέψει δριμύτερη στις υποχρεώσεις της.

Παράλληλα, ο Πέδρο Μαρτίνς, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, φρόντισε να μιλήσει με τον Τουρέ και να του επαναλάβει ότι τον θεωρεί πολύτιμο κεφάλαιο για την ομάδα. Του θύμισε, ωστόσο, πως θα πρέπει να σεβαστεί τις αποφάσεις, να συνεχίσει τη δουλειά και να περιμένει την επόμενη ευκαιρία. Ανάμεσα στους δύο, άλλωστε, δεν φαίνεται να έχει δημιουργηθεί κανένα ουσιαστικό πρόβλημα.

Η "ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ"

Ο πολύπειρος μέσος επανέλαβε πως επέστρεψε στα παλιά λημέρια επειδή έχει μεγάλη διάθεση να βοηθήσει την ομάδα που αποτέλεσε εφαλτήριο για την τεράστια καριέρα του και θέλει να γίνει περισσότερο ενεργός. Μετά τις αμοιβαίες εξηγήσεις, φαίνεται πως το κλίμα εκτονώθηκε και πάμε παρακάτω. Βέβαια, με τον Σέλουκ δεν μπορεί ποτέ κανείς να είναι σίγουρος για το τι... ξημερώνει.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αν ο ιδιόρρυθμος μάνατζερ συνεχίσει να πουλάει τρέλα, η εξέλιξη δεν θα είναι καλή ούτε για τον Γιάγια, ούτε για τον ίδιο. Δεν μπορεί κανείς, άλλωστε, να πιστέψει ότι ο Σέλουκ έστω και μέσα στην υπερβολή του λειτουργεί εντελώς ανεξέλεγκτα...

Ο Τουρέ, πάντως, μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν έχει εκφράσει -δημόσια τουλάχιστον- κάποιο παράπονο, παρά μόνο ότι θέλει να παίζει και πως μέσα από τους αγώνες θα βρει και τον ρυθμό που του λείπει. Από την άλλη, όπως του μετέφερε και η τεχνική ηγεσία, στο τελευταίο ματς που έπαιξε και βρέθηκε στην ενδεκάδα (σ..σ. με τον ΟΦΗ στην Κρήτη) δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα κι αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από κανέναν.

Άρα κι εκείνος θα πρέπει να προσπαθήσει ακόμη περισσότερο. Το ποιος είναι δεν αμφισβητείται, αλλά το τι μπορεί να προσφέρει μόνο το γήπεδο μπορεί να το δείξει. Κι εκεί δεν μπορεί κανείς να κοροϊδέψει ή να πει ψέματα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ