ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τα δύο γκολ του Τσούμιτς δεν ήταν αρκετά

Ολυμπιακός: Τα δύο γκολ του Τσούμιτς δεν ήταν αρκετά

Ο Σέρβος εξτρέμ, Νίκολα Τσούμιτς, που ανήκει στον Ολυμπιακό, πέτυχε δύο γκολ με τη Ραντνίτσκι Νις, αλλά αυτά δεν ήταν αρκετά, αφού η ομάδα του ηττήθηκε 3-2 από την Τσουκαρίτσκι και αποκλείστηκε. (VIDEO)

Η εξαιρετική παρουσία του Νίκολα Τσούμιτς στην σημερινή αναμέτρηση της Ραντνίτσκι Νις με την Τσουκαρίτσκι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Σερβίας δεν συνοδεύτηκε με πρόκριση. Ο 22χρονος εξτρέμ που ανήκει στον Ολυμπιακό, σημείωσε δύο τέρματα, στο 14' και στο 23', δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του (0-2).

Η συνέχεια ανήκε εξ' ολοκλήρου στους γηπεδούχους, οι οποίοι με χατ τρικ του Σλόμπονταν Τέντιτς (πεν. 45', 82', 92') κατέκτησαν τη νίκη (3-2) και την πρόκριση. Ο Τσούμιτς έφτασε τα 12 γκολ σε 24 συμμετοχές στη χρονιά. Δείτε τα γκολ που πέτυχε ο παίκτης του Ολυμπιακού (υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο τον Δεκέμβριο του 2019):

Τον περασμένο Μάρτιο ο Τσούμιτς είχε μιλήσει στο Sport24.gr και ανέφερε: " Νιώθω έτοιμος να παίξω στον Ολυμπιακό. Με μεγάλη ανυπομονησία το περιμένω. Εύχομαι και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Η Τούμπα δείχνει το δρόμο
Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς θέλει πρώτα να τσεκάρει τον Κάιπερς
Κασάμι: "Ίσως δοκιμάσω στην Ισπανία"
Μαρτίνς: "Έρχεται η στιγμή που περιμέναμε"
Στην Αθήνα ο Ανσαριφάρντ, παρέα με Ομάρ - Σουντανί
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ