ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τα δάκρυα του Βαλμπουενά για την κόρη του

Ολυμπιακός: Τα δάκρυα του Βαλμπουενά για την κόρη του

Το τηλεοπτικό δίκτυο RMC επισκέφθηκε τη χώρα μας και μίλησε με τον Ματιέ Βαλμπουενά. Όταν ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού ρωτήθηκε για την κόρη του, λύγισε. Το video με τα δάκρυα του 35χρονου.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά σε ηλικία 35 ετών εξακολουθεί και κάνει τη διαφορά στα γήπεδα. Με τις επιδόσεις του αποδεικνύει ότι η... μπογιά του περνάει ακόμα: 13 συμμετοχές, 4 γκολ και 9 ασίστ με τον Ολυμπιακό, ενώ βρισκόμαστε ακόμα στον μήνα Νοέμβριο.

Οι συμπατριώτες του αναγνωρίζουν την αξία του και έσπευσαν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα για να μιλήσουν μαζί του. Το τηλεοπτικό δίκτυο RMC και ο δημοσιογράφος Mohamed Bouhafsi συζήτησαν με τον Βαλμπουενά στο πλαίσιο της εκπομπής Comme Jamais. Το επεισόδιο θα προβληθεί ολόκληρο στις 20 Νοεμβρίου.

Μια γεύση για το τι θα ακολουθήσει, ωστόσο, την έδωσαν την Παρασκευή (1/11). Παρουσιάζεται ένας Βαλμπουενά συγκινημένος, που δεν συγκρατεί τα δάκρυά του όταν ρωτάται για την κόρη του: "Είναι τα πάντα για εμένα. Είναι απίστευτη. Είμαι κοντά της. Προσπαθώ να είμαι καλός πατέρας, να την προστατέψω και να της δώσω καλές αξίες, αξίες σεβασμού. Μερικές φορές όταν είσαι πατέρας, δεν κάνεις τα πράγματα όπως πρέπει. Δεν ήμουν όμως ποτέ ανέντιμος".

Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γάλλος σταρ του Ολυμπιακού. Δείτε το απόσπασμα:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ