ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Συγκίνηση και δάκρυα στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7

Ολυμπιακός: Συγκίνηση και δάκρυα στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7
SOTIRIS DIMITROPOULOS

Συγκίνηση στο Γ. Καραϊσκάκης πριν από την έναρξη του ματς του Ολυμπιακού με την Ξάνθη κατά την προβολή video στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας της Θύρας 7. Η συμβολική κίνηση στο 21ο λεπτό και το πανό "Δεν φύγατε ποτέ από κοντά μας". (VIDEO)

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε την Ξάνθη στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 22η αγωνιστική αγωνιστική της Super League 1 και πριν από την έναρξη της αναμέτρησης προβλήθηκε ένα video στα μάτριξ του γηπέδου στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας της Θύρας 7.

Συγγενείς των 21 θυμάτων της τραγωδίας της Θύρας 7 κατευθύνθηκαν προς την αντίστοιχη θύρα του γηπέδου με δάκρυα για ν' αποτίσουν φόρο τιμής μπροστά στο πανό (το μοναδικό που υπήρχε στο γήπεδον) που αναρτήθηκε εις μνήμη των θυμάτων.

Η τραγωδία της 8ης Φεβρουαρίου 1981 δεν έχει ξεχαστεί, ενώ στην ανάγνωση των θυμάτων οι φίλοι του Ολυμπιακού φώναζαν: "Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε". Μάλιστα, στο 21ο λεπτό του ματς άναψαν κεριά και αναρτήθηκε το πανό με περιεχόμενο: "Δεν φύγατε ποτέ από κοντά μας". Δείτε το video που προβλήθηκε στο Γ. Καραϊσκάκης:

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ