ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στο στόχαστρο της Μπενφίκα ο Σεμέδο

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ρούμπεν Σεμέδο έχει αρχίσει εντυπωσιακά τη θητεία του στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Record" είναι στο στόχαστρο της Μπενφίκα ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ολυμπιακός έκανε μία σημαντική επένδυση το περασμένο καλοκαίρι δίνοντας 4.500.000 ευρώ στην Βιγιαρεάλ και υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος κερδίζει κοντά στα 700.000 ευρώ ετησίως.

Η κίνηση αυτή δείχνει πάντως να δικαιώνεται 100% στο χορτάρι, με τον 25χρονο Πορτογάλο στόπερ να είναι μέχρι στιγμής ο βράχος της ερυθρόλευκης άμυνας και να έχει καταλυτική παρουσία τόσο στην πρόκριση των Πειραιωτών στους ομίλους του Champions League όσο και στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα μετά από 6 αγωνιστικές.

Μάλιστα, οι ευρωπαϊκές του εμφανίσεις (6 στα προκριματικά του Champions League και 2 στους ομίλους) δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από σπουδαία ευρωπαϊκά κλαμπ, ένα εκ των οποίων φαίνεται να είναι και η Μπενφίκα.

Ολυμπιακός: Στο στόχαστρο της Μπενφίκα ο Σεμέδο

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας "Record", ο Ρούμπεν Σεμέδο έχει μπει στο στόχαστρο της ομάδας των Βλαχοδήμου και Σάμαρη, με τους αετούς της Λισσαβώνας να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση απόκτησής του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Σημειώνεται πως ο διεθνής Πορτογάλος αμυντικός μετράει ήδη 12 συμμετοχές και 1.053 αγωνιστικά λεπτά τη φετινή σεζόν με την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, ενώ έχει βρει και τρεις φορές το δρόμο προς τα δίχτυα, δύο στα προκριματικά και μία στην πρεμιέρα των ομίλων, στο 2-2 κόντρα στην Τότεναμ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Επέκταση συμβολαίου σε Ποντένσε
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ