ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στο Κατάρ ο Γκιλιέρμε, υπογράφει στην Αλ Σαντ

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Επισημοποιήθηκε η συμφωνία του Γκιλιέρμε με την Αλ Σαντ και πλέον απομένει να τα βρει η ομάδα του Κατάρ με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Μετά από δύο άκρως επιτυχημένες σεζόν του στην Ελλάδα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο Γκιγιέρμε είναι έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του για άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες, επιβεβαιώνοντας απόλυτα την αποκάλυψη του Παντελή Διαμαντόπουλου από το μεσημέρι της Πέμπτης.

Συγκεκριμένα για την Ντόχα του Κατάρ, με την Αλ Σαντ να έρχεται σε συμφωνία με τον Βραζιλιάνο μέσο και να κάνει γνωστό μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter πως έχει κατσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους Πειραιώτες για την ολοκλήρωση του deal.

"O Βραζιλιάνος μέσος Γκιλιέρμε Τόρες είναι στην Ντόχα, μετά από τη συμφωνία του με την Αλ Σαντ. Είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει αφότου οι δύο πλευρές φτάσουν σε συμφωνία", λέει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Όπως όλα δείχνουν, ο Γκιλιέρμε θα αφήσει το μεγάλο λιμάνι έναν χρόνο πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τους Πειραιώτες, βάζοντας έναν ακόμα πονοκέφαλο στον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του κυριακάτικου τελικού του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός είχε εντάξει στο δυναμικό του τον Γκιλιερμε το καλοκαίρι του 2018 έναντι 3.000.000 ευρώ από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, με τον Βραζιλιάνο να είναι από τα βασικά γρανάζια της μηχανής του Μαρτίνς και να έχει απολογισμό 78 συμμετοχές και 9 γκολ σε όλες τις διοργανώσει με τα ερυθρόλευκα.

Στη διετία του στην Ελλάδα, ο Γκιλιέρμε γεύτηκε τη χαρά της κατάκτηση ενός πρωταθλήματος ενώ πανηγύρισε σπουδαίες επιτυχίες στην Ευρώπη, με αποκορύφωμα τις προκρίσεις εις βάρος των Μίλαν (2018-2019) και Άρσεναλ (2019-2020).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ