ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στην Τολούκα ο Πάρντο

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΠΑΡΝΤΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΠΑΡΝΤΟ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εντελώς ξαφνικά, γνωστοποιήθηκε την Τετάρτη (2/1) ότι ο Φελίπε Πάρντο συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στο Μεξικό.

Τελικά δεν ήταν η Νεκάξα, αλλά άλλος μεξικάνικος σύλλογους που κινήθηκε μυστικά για να αποκτήσει τον Φελίπε Πάρντο από τον Ολυμπιακό, με την άφιξη του 2019.

Από εκεί που όλα έδειχναν ότι δεν υπήρχε κάτι σοβαρό στον ορίζονται για τον Κολομβιανό εξτρέμ, τελικά ο κύκλος του στον Ολυμπιακό έκλεισε κάπως αιφνιδιαστικά, καθώς η Ντεπορτίβο Τολούκα ενημέρωσε ότι τα βρήκε σε όλα για την απόκτηση του Φελίπε Πάρντο.

Η μεξικανική ομάδα μάλιστα ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα την απόκτηση του 28χρονου Κολομβιανού εξτρέμ, ο οποίος δεσμευόταν με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ολυμπιακός: Στην Τολούκα ο Πάρντο

Βρέθηκε λοιπόν η λύση με τον Πάρντο. Αυτό που "καίει" τον Ολυμπιακό, είναι να βρεθεί λύση και με τον Σεμπά.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Την Τρίτη 8/1 εκδικάζεται στο Διαιτητικό Δικαστήριο η υπόθεση Χριστοδουλόπουλου
Ολυμπιακός: Το Photostory της άφιξης του Σολδάνο στην Ελλάδα
Ολυμπιακός: Ο Χαϊραντίνοβιτς απάντησε αινιγματικά για τα μεταγραφικά σενάρια
Μαζί στο ρεβεγιόν επτά ξένοι παίκτες του Ολυμπιακού
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ