ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία για Πέπε

Vitoria de Guimaraes' Pepe Rodrigues, right, fights for the ball with Sporting's Luciano Vietto during the Portuguese League soccer match between Vitoria SC and Sporting CP in Guimaraes, Portugal, Thursday, June 4, 2020. The Portuguese League soccer matches resumed Wednesday without spectators because of the coronavirus pandemic. (Hugo Delgado/Pool via AP)
Vitoria de Guimaraes' Pepe Rodrigues, right, fights for the ball with Sporting's Luciano Vietto during the Portuguese League soccer match between Vitoria SC and Sporting CP in Guimaraes, Portugal, Thursday, June 4, 2020. The Portuguese League soccer matches resumed Wednesday without spectators because of the coronavirus pandemic. (Hugo Delgado/Pool via AP) HUGO DELGADO/POOL VIA AP

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πέπε και δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να τρέξουν και μέσα στις επόμενες ώρες καθώς οι "ερυθρόλευκοι" έχουν βρει σημείο επαφής με την Γκιμαράες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μπροστά του έχει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, την Κυριακή (30/8) με την ΑΕΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται γι’ αυτό το ματς, ωστόσο η διοίκηση των Πειραιωτών τρέχει για τα καλά το μεταγραφικό πλάνο. Σε αυτό, στην πρώτη γραμμή είναι ο Πέπε της Γκιμαράες.

Οι Πορτογάλοι αξίωναν κοντά στα 6 εκατ. ευρώ, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στο να τα βρει μαζί τους και τον παίκτη να ετοιμάζεται να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο Μαρτίνς έχει υποδείξει τον Πέπε εδώ και αρκετές ημέρες. Από τη στιγμή που ο Γκιλιέρμε αποχαιρέτησε και συνεχίζει στην Αλ Σαντ, στον Ολυμπιακό δεν είναι διατεθειμένοι να χάσουν χρόνο. Ο Πέπε είναι αυτός που θα έρθει για να καλύψει το κενό του Βραζιλιάνου μέσου και δεν αποκλείεται οι οριστικές εξελίξεις στη μεταγραφή του να έρθουν τις επόμενες ώρες. Ακόμη και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ο Πέπε, ήταν ο παίκτης που ήθελε ο Μαρτίνς και η εισήγησή του θα υλοποιηθεί. Όλοι άλλωστε λένε τα καλύτερα λόγια, η χρυσή τομή με την Γκιμαράες φαίνεται πως θα βρεθεί από ώρα σε ώρα και έτσι ο Πορτογάλος μέσος, αναμένεται να συνεχίσει με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Το θέμα απόκτησής του είναι στην τελική ευθεία και σίγουρα αυτή θα είναι μια θετική εξέλιξη για την ομάδα, αλλά και τον Μαρτίνς. Από τη στιγμή που ο τελικός Κυπέλλου θα γίνει με τα ρόστερ της περσινής σεζόν άλλωστε, ο επόμενος στόχος των πρωταθλητών Ελλάδας θα είναι να είναι πανέτοιμοι στα playoffs του Champions League. Και την Τρίτη (1/9), θα έχουν εικόνα για τον αντίπαλο που θα βρουν μπροστά τους στο τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ