ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στην Κρήτη ο Μαρτίνς

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στιγμές χαλάρωσης και για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος βρίσκεται στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης για ολιγοήμερες διακοπές.

Περίμεναν για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας στον Ολυμπιακό, εξέλιξη δεν υπήρξε και έτσι, "ζυγίζοντας" πως υπάρχει ως επόμενο ματς αυτό με τους Γουλβς, ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να δώσει στους ποδοσφαιριστές του λίγες στιγμές ξεκούρασης.

Μια τριήμερη άδεια, ώστε να επιστρέψουν τη Δευτέρα στις προπονήσεις και την Τετάρτη να δώσουν το φιλικό με την Ομόνοια. Αυτή όπως φαίνεται, θα είναι η τελευταία… δοκιμασία, πριν τη ρεβάνς με τους Γουλβς στην Αγγλία.

Πολλοί «ερυθρόλευκοι» εκμεταλλεύτηκαν το τριήμερο και ταξίδεψαν σε διάφορους προορισμούς. Την ευκαιρία να… αποδράσει, όμως, είχε και ο προπονητής του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος τεχνικός, ταξίδεψε στην Κρήτη. Για την ακρίβεια, βρέθηκε στον Άγιο Νικόλαο. Μάλιστα, δείπνησε σε εστιατόριο της περιοχής χθες το βράδυ. Όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε αντιληπτός από φίλους του Ολυμπιακού. Έσπευσαν να του δώσουν τα συγχαρητήριά τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί του. Άνετος ο Μαρτίνς, δεν είχε κανένα πρόβλημα και φυσικά, πλέον το… μενού του έχει Γουλβς.

Ο 50χρονος προπονητής εστιάζει πλέον το ενδιαφέρον του στη ρεβάνς με τους Άγγλους, στις 6 Αυγούστου στο «Μολινό». Προφανώς και στο φιλικό με την Ομόνοια ο στόχος του θα είναι να κρατήσουν οι παίκτες του έναν αγωνιστικό ρυθμό.

Τα πλάνα του άλλωστε, δεν έχει και λόγο να τα αποκαλύψει. Είναι νωρίς για την οποιαδήποτε σκέψη, ανεξάρτητα αν πολλοί πιστεύουν πως θα πορευθεί με τη γνωστή πετυχημένη συνταγή. Μην ξεχνάμε πως στη ρεβάνς θα απουσιάσει ο Σεμέδο που αποβλήθηκε στον αγώνα που έγινε στο Καραϊσκάκη και είναι τιμωρημένος.

Φυσικά οι ερυθρόλευκοι την Κυριακή θα κατασκοπεύσουν την παρέα του Ποντένσε. Παίζει εκτός έδρας με την Τσέλσι, σε ένα ματς που θα κρίνει την έξοδο των Μπλε στο Champions League.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ