ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στην κορυφαία ενδεκάδα της Αφρικής ο Μεριά

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Γιασίν Μεριά, συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα των προκριματικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Η Αφρικανική Συνομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοίνωσε την καλύτερη ενδεκάδα των προκριματικών του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, που ολοκληρώθηκαν προ ημερών, και ο Γιασίν Μεριά συμπεριλήφθηκε σε αυτή. Τιμητική διάκριση για τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού, που αποτελεί τον βασικό στόπερ της εθνικής Τυνησίας!

Ο 25χρονος έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην πρόκριση του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος στα τελικά της διοργάνωσης (θα γίνουν το καλοκαίρι στην Αίγυπτο), καταλαμβάνοντας την 1η θέση του Group J με 15 βαθμούς (5 νίκες, 1 ισοπαλία).

Στις 7 Μαρτίου το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει ότι ο Μεριά είναι ο μόνος στόπερ του Ολυμπιακού που έχει εξασφαλίσει σίγουρη θέση στο τρένο της επόμενης σεζόν (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022). Στην εθνική Τυνησίας ο Μεριά έχει κάνει 27 συμμετοχές και έχει σημειώσει τρία γκολ. Με τον Ολυμπιακό φέτος μετρά 20 συμμετοχές και ένα γκολ.

Η καλύτερη ενδεκάδα των προκριματικών: Αντρέ Ονανά (Καμερούν, Αγιαξ), Γιασίν Μεριά (Τυνησία, Ολυμπιακός), Σαλίφ Κουλιμπαλί (Μάλι, Αλ Σόρτα), Ερικ Μπαϊγί (Ακτή Ελεφαντοστού, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Νάμπι Κεϊτά (Γουινέα, Λίβερπουλ), Χακίμ Ζίγιεκ (Μαρόκο, Αγιαξ), Μοχάμεντ Σαλάχ (Αίγυπτος, Λίβερπουλ), Σαντιό Μανέ (Σενεγάλη, Λίβερπουλ), Οντιον Ιγκάλο (Νιγηρία, Σανγκάη Σενχούα), Φίστον Αμπντούλ Ραζάκ (Μπουρουντί, Καμπίλιε), Σέντρικ Μπακαμπού (Κονγκό, Μπεϊζίνγκ Γκουοάν).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ