ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στην Ιταλία για την Έμπολι ο Νικολάου

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο στόπερ του Ολυμπιακού, Δημήτρης Νικολάου θα ταξιδέψει την Παρασκευή (25/1) στην Ιταλία για να υπογράψει στην Έμπολι της Serie A. Στα 5.000.000 ευρώ η οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι.

Ο Ολυμπιακός έδωσε τα χέρια με την Έμπολι για τον Δημήτρη Νικολάου και την Παρασκευή (25/1) ο 21χρονος αμυντικός "πετάει" για την Ιταλία, ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο διεθνής με την Ελπίδων στόπερ παραχωρείται από τους "ερυθρόλευκους" ως δανεικός για έξι μήνες με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Η οψιόν είναι στα 5.000.000 ευρώ. Φέτος με τον Ολυμπιακό έχει παίξει μία φορά κι αυτή στον αγώνα κυπέλλου με τον Άρη Αβάτου. Πέρυσι κατέγραψε 19 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ είχε σκοράρει στο "Καμπ Νόου" κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Τη σεζόν 2016-2017 είχε αγωνιστεί σε έξι παιχνίδια.

Η Έμπολι συμμετέχει στη Serie A και "παλεύει" να μείνει στην κατηγορία. Σε 20 αγωνιστικές έχει 17 βαθμούς και βρίσκεται στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού. 'Εστω και με έξι μήνες καθυστέρηση, ο Νικολάου θα παίξει στο ιταλικό πρωτάθλημα. Το καλοκαίρι, υπενθυμίζεται, ο Ολυμπιακός βρέθηκε σε συζητήσεις με την Ουντινέζε, δίχως να προκύψει συμφωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι Ιταλοί "στέλνουν" τον Νικολάου στην Έμπολι
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ