ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στην ευρωπαϊκή λίστα Φορτούνης, Σουντανί και Μπα

Ολυμπιακός: Στην ευρωπαϊκή λίστα Φορτούνης, Σουντανί και Μπα

Φορτούνης, Σουντανί και Μπα είναι τα νέα πρόσωπα στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού για τα παιχνίδια με την Άρσεναλ στους "32" του Europa League. Εκτός έμειναν οι Χασάν, Λάζαρος, Μορ και Καφού.

Στις 20/2 (22.00) και 27 (22.00) Φεβρουαρίου ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Άρσεναλ στους "32" του Europa League. Τη Δευτέρα (3/2) ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστή την ανανεωμένη "ερυθρόλευκη" ευρωπαϊκή λίστα, στην οποία συμπεριλήφθησαν τρία νέα πρόσωπα.

Ο Πορτογάλος θα έχει πλέον διαθέσιμους τους Κώστα Φορτούνη, Χιλάλ Σουντανί και Ουσεϊνού Μπα. Ο Φορτούνης έχει αφήσει μια και καλή πίσω τον σοβαρό τραυματισμό του καλοκαιριού, που τον άφησε έξι μήνες εκτός δράσης και στα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού έχει πάρει χρόνο συμμετοχής. Ο Χιλάλ Σουντανί ανάγκασε τον προπονητή του να αναθεωρήσει με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις και μάλιστα προ ημερών είχε δηλώσει πως ο μόνος σίγουρος της λίστας είναι ο Αλγερινός.

Δικαιωμένος μπορεί να αισθάνεται ωστόσο και ο Ουσεϊνού Μπα. Ο Σενεγαλέζος αποτελεί τελευταία τον βασικό στόπερ των "ερυθρόλευκων" και κέρδισε με το... σπαθί του μια θέση στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με την ομάδα του Λονδίνου. Αυτοί είναι λοιπόν οι τρεις παίκτες που έρχονται να καλύψουν τα κενά που άφησε η φυγή των Γκερέρο, Μπενζιά, Ποντένσε και Μεριά.

Για μια ακόμα φορά εκτός έμειναν οι Χριστοδουλόπουλος και Μπρούνο, καθώς και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Καφού, Μορ και Χασάν. Υπενθυμίζεται πως αυτή η λίστα δεν αλλάζει ακόμη και αν ο Ολυμπιακός περάσει την Άρσεναλ και προκριθεί στους "16" της διοργάνωσης. Παραμένει η ίδια μέχρι τέλους.

Αναλυτικά η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού:

Λίστα Α

Αλέν, Μπα, Γκασπάρ, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Σισέ, Γκιλιέρμε, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Λοβέρα, Σα, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σουντανί, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Βαλμπουενά.

Λίστα Β

Μπουλάρι, Φέκκας, Καραργύρης, Λιάτσος, Μαρτίνης, Νικόλης, Σουρλής, Ξενιτίδης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ