ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα για Τσιμίκα η Νις, σύμφωνα με τους Γάλλους

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Η Νις επιδιώκει να αποκτήσει τον Κώστα Τσιμίκα και σύμφωνα με την Equipe ο αθλητικός διευθυντής του γαλλικού συλλόγου, Ζουλιέν Φουρνιέ, βρίσκεται στην Αθήνα για να διαπραγματευτεί με τον Ολυμπιακό.

Ο Κώστας Τσιμίκας δεν έγινε μεταγραφή τον Ιανουάριο, αλλά το καλοκαίρι εκτιμάται πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα πουληθεί από τον Ολυμπιακό. Έχει κάνει άλλωστε φοβερή σεζόν, έχει στρέψει πάνω του τα βλέμματα ουκ ολίγων ευρωπαϊκών ομάδων και τώρα, σύμφωνα με την Equipe, αυτή που έχει δυναμικά στο "κόλπο" για την απόκτησή του είναι η Νις! Σύμφωνα μάλιστα με τη γαλλική εφημερίδα, ο αθλητικός διευθυντής, Ζουλιέν Φουρνιέ, βρίσκεται στην Αθήνα για να διαπραγματευτεί με τον Ολυμπιακό.

Η Νις πραγματοποίησε φέτος πολύ καλή σεζόν στη Ligue 1 που ως γνωστόν διεκόπη λόγω κορονοϊού, καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με απολογισμό έντεκα νίκες, οκτώ ισοπαλίες και εννέα ήττες. Προπονητής είναι ο Γάλλος παλαίμαχος χαφ, Πατρίκ Βιεϊρά.

Φέτος ο Τσιμίκας πραγματοποιεί μακράν την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, με 37 συμμετοχές και επτά ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Για την απόκτησή του έχουν γραφτεί το τελευταίο εξάμηνο πως ενδιαφέρονται ένα σωρό ομάδες, όπως οι Νάπολι, Μπέτις, Ίντερ, Λίβερπουλ, Λάτσιο, Λέστερ, Τότεναμ, Ρέιντζερς, Σέφιλντ, Γαλατά, Φενέρ, Λοκομοτίβ, Πόρτο.

Το συμβόλαιο του Τσιμίκα με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το 2022 και η διοίκηση των "ερυθρόλευκων" ζητούσε μέχρι πρότινος περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Η Νις είχε φέτος τρεις αριστερούς μπακ. Τον Ενσοκί που έκανε 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (έπαιξε και ως στόπερ), τον Ρίζα Ντουρμίσι που γύρισε στη Λάτσιο (ήταν δανεικός στη Νις) και τον Ρασίν Κολί που τον Ιανουάριο παραχωρήθηκε δανεικός στη Φαμαλικάο της Πορτογαλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Χασάν: "Νομίζουν ότι επειδή οι παίκτες έχουν λεφτά, είναι πάντα χαρούμενοι"
Ολυμπιακός: Πωλείται ο Έντγκαρ Ιέ
24ο Ευαγγέλιο: O Ολυμπιακός έκλεισε τον "νέο Τσιμίκα"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ