ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα για να υπογράψει ο Κωστή

Kazakhstan's Yan Vorogovskiy, left, and Cyprus' Ioannis Costi challenge for the ball during the Euro 2020 group I qualifying soccer match between Kazakhstan and Cyprus at the Astana Arena stadium in Nur-Sultan, Kazakhstan, Thursday, Oct. 10, 2019. (AP Photo)
Kazakhstan's Yan Vorogovskiy, left, and Cyprus' Ioannis Costi challenge for the ball during the Euro 2020 group I qualifying soccer match between Kazakhstan and Cyprus at the Astana Arena stadium in Nur-Sultan, Kazakhstan, Thursday, Oct. 10, 2019. (AP Photo) AP

Ο Ιωάννης Κωστή βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας (14/5) στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του από τη Νέα Σαλαμίνα στον Ολυμπιακό.

Μια μέρα μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του με την Εθνική Κύπρου, με την οποία αγωνίστηκε ως βασικός κόντρα σε Καζακστάν και Ρωσία ο ταλαντούχος Ιωάννης Κωστή, ταξίδεψε στην Ελλάδα και από το πρωί της Δευτέρας βρίσκεται στη χώρα μας για να ολοκληρωθεί, πιθανότατα την Τρίτη η μεταγραφή του από τη Νέα Σαλαμίνα στον Ολυμπιακό.

Ο νεαρός μέσος θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "ερυθρόλευκους" το οποίο πιθανότατα θα είναι σε ισχύ από τον επόμενο Ιανουάριο καθώς τους προσεχούς μήνες θα παραμείνει στην ομάδα του.

Η απόκτηση του Κωστή πέρασε από χίλια κύματα στον Ολυμπιακό αλλά τελικά θα ολοκληρωθεί με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού τις τελευταίες δέκα μέρες να ανεβάζουν την προσφορά τους, να κάνουν καλύτερη πρόταση και τελικά να κλείνουν το θέμα θετικά αποκτώντας έναν από τους καλύτερους Κύπριους ποδοσφαιριστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Τα πέντε πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τον Κωστή
Λάζος: "Ο Κωστή έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ