ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στην Αλ Σαμπάμπ ο Σεμπά

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - JUVENTUS / ΣΕΜΠΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - JUVENTUS / ΣΕΜΠΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τέλος ο Σεμπά από τον Ολυμπιακό, ο οποίος υπέγραψε για 3,5 χρόνια στην Αλ Σαμπάμπ, σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας.

Μετά τον Φελίπε Πάρντο που βρήκε «στέγη» στην Τολούκα, έφυγε και το δεύτερο «αγκάθι» για τον Ολυμπιακό που άκουγε στο όνομα του Σεμπά. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ αποχώρησε οριστικά από τους ερυθρόλευκους, καθώς υπέγραψε για 3,5 χρόνια στην Αλ Σαμπάμπ της Σαουδικής Αραβίας.

Το κλαμπ από το Ριάντ ήταν αυτό που είχε προσεγγίσει τους ερυθρόλευκους από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας και επιδίωξε να τον πάρει με κανονική μεταγραφή και όχι με δανεισμό, κάτι που έβρισκε σύμφωνους και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ο Σεμπά είχε κάνει τον κύκλο του στο λιμάνι και ο Ολυμπιακός ήθελε να ξεμπερδεύει οριστικά με έναν ποδοσφαιριστή που ουσιαστικά πρόσφερε στα πρώτα του δύο χρόνια στους ερυθρόλευκους (2015-16, 2016-17) και κυρίως στη δεύτερή του σεζόν με προπονητή τον Πάουλο Μπέντο.

Το ποσό που έβαλε στα ταμεία του η ομάδα του Πειραιά δεν έγινε γνωστό, αλλά αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι ο Ολυμπιακός είχε απορρίψει πριν από μερικές μέρες πρόταση από τουρκική ομάδα, μια πρόταση όμως που αφορούσε δανεισμό του Βραζιλιάνου και όχι αγορά.

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ