ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στην 23άδα για ΟΦΗ ο Βαλμπουενά

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÃÏÕËÂÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÃÏÕËÂÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον ΟΦΗ και αμέσως μετά ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή, συμπεριλαμβάνοντας στην 23άδα τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά έμεινε εκτός αποστολής στο κυριακάτικο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική των πλέι οφς της Super League 1, όπου ο Ολυμπιακός σφράγισε τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας για 45η φορά στην ιστορία του, ωστόσο τίθεται εκ νέου στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το ματς με τον ΟΦΗ.

Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την Τρίτη (30/6) την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής, με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό να είναι μεταξύ των 23 παικτών που επέλεξε για την αποστολή ο Μαρτίνς, δείγμα του ότι ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε το προηγούμενο διάστημα.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός μετράει "4 στα 4" στο ξεκίνημα των πλέι οφς και θέλει να ολοκληρώσει μόνο με νίκες τον πρώτο γύρο, με τους Πειραιώτες να είναι πλέον στο +19 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ και στο +22 από την τρίτη της βαθμολογίας ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Oλυμπιακός: Με το μυαλό και στο Final-8
Poll: Ποιος είναι ο κορυφαίος προπονητής της σύγχρονης ιστορίας του Ολυμπιακού;
Ολυμπιακός: Ο ευλογημένος Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ