ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Oλυμπιακός: Στη "Masia" οι Πάντος και Θέος

ÊÕÐÅËËÏ ÏÕÅÖÁ / ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ-ÏÓÖÐ / UEFA CUP / GALATASARAY-OLYMPIAKOS
ÊÕÐÅËËÏ ÏÕÅÖÁ / ÃÁËÁÔÁÓÁÑÁÉ-ÏÓÖÐ / UEFA CUP / GALATASARAY-OLYMPIAKOS ΕUROKINISSI

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε προσκάλεσε τους δύο προπονητές που μέχρι πρότινος ήταν στην ακαδημία του Ολυμπιακού για να πάρουν μία γεύση από τις φημισμένες ακαδημίες της Μπαρτσελόνα.

Το έκανε... πράξη τελικά ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Φεύγοντας από τον Ολυμπιακό είχε πει ότι "θα ήθελα να πάρω στην επόμενη ομάδα μου τον Τάσο Πάντο" και τελικά ο "Τσινγκούρι" θα ξαναβρεθεί με τον "Παντούρου".

Μπορεί αυτός ο «γάμος» να μην έχει να κάνει με κάποια συνεργασία των δυο τους σε επίπεδο προπονητή-παίκτη, αλλά σίγουρα η πρόσκληση του Ερνέστο προς τον Πάντο να παρακολουθήσει από κοντά τον τρόπο λειτουργίας της περίφημης "Masia", της σπουδαίας ακαδημίας της Μπαρτσελόνα, θα αποτελέσει ένα «πανεπιστήμιο» για να ανοίξει ο Πάντος των ερυθρόλευκων ακαδημιών τους ποδοσφαιρικούς του ορίζοντες.

Ο Βαλβέρδε, λοιπόν, προσκάλεσε τον Πάντο, αλλά και τον Τάσο Θέο (επίσης μέχρι πρότινος τεχνικός της ερυθρόλευκης ακαδημίας) να βρεθούν για μία εβδομάδα στην Βαρκελώνη, προκειμένου να πάρουν μία γεύση από τα... άδυτα της "Masia". Το ραντεβού του Ερνέστο με τους Πάντο και Θέο έχει προγραμματιστεί για τις 14 Ιανουαρίου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ