ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στη λίστα ο Καφού αντί του Σα

Ολυμπιακός: Στη λίστα ο Καφού αντί του Σα

Στη λίστα του Ολυμπιακού για το Europa League θα μπει ο Καφού μετά τον τραυματισμό του Ζοζέ Σα. Ο Χασάν θα αντικαταστήσει τον τραυματία Σουντανί.

Ο Καφού θα αντικαταστήσει τον Ζοζέ Σα στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού μετά τον τραυματισμό του Πορτογάλου τερματοφύλακα. Ο έμπειρος αμυντικός μέσος θα είναι στις υπηρεσίες του Πέδρο Μαρτίνς στο Europa League, όπου οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να αποκλείσουν τη Γουλβς και να προκριθεί στο Final-8 του Europa League.

Από 'κει και πέρα, εκτός από τον Πορτογάλο που θα μπει στη λίστα, ο Χασάν θα αντικαταστήσει τον τραυματία Σουντανί, ενώ θα παραμείνουν και οι Τοροσίδης, Λοβέρα εκτός κι αν ο Μαρτίνς αποφασίσει να κάνει και άλλη αλλαγή, παίρνοντας και τον Μπρούνο.

Η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού θα απαρτίζεται από τους Αλέν, Ομάρ, Γκασπάρ, Τοροσίδη, Τσιμίκα, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλο, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Καφού, Φορτούνη, Βαλμπουενά, Λοβέρα, Μασούρα, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί, Χασάν.

Στη ρεβάνς με τη Γουλβς στο Μολινό την Πέμπτη (6/8, 22:00), στον πάγκο του Ολυμπιακού θα βρίσκεται ο Τζολάκης ως αναπληρωματκός του Αλέν. Ο νεαρός πορτιέρε θα είναι στη λίστα Β του Ολυμπιακού μαζί με τους Καραργύρη, Μαρτίνη, Ξενιτίδη και Σουρλή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ