ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Στη Γαλλία ο Βαλμπουενά

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Ματιέ Βαλμπουενά πήρε άδεια από τους ιθύνοντες της ομάδας και επισκέφθηκε τον… άνθρωπό του για να δει τον τραυματισμό του!

Τραυματίας είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά κι εκτός πλάνων του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Γάλλος άσος, όπως έγινε γνωστό από τους "ερυθρόλευκους" και διαβάσατε χθες, εδώ, στο Sport24.gr, θα κάνει τα πάντα για να προλάβει τον… τελικό της 11ης Δεκεμβρίου στο Καραϊσκάκη, απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ολυμπιακός εκείνο το βράδυ, παίζει την ευρωπαϊκή του ύπαρξη. Με νίκη θα συνεχίσει στους "32" του Europa League και ο Βαλμπουενά δεν θέλει να λείπει από αυτό το ραντεβού.

Βέβαια, τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα. Πάνω σε αυτό, υπάρχει και μία εξέλιξη που δείχνει την προσπάθεια που κάνει ο 35χρονος μέσος, για να προλάβει το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα. Την υπερπροσπάθεια για την ακρίβεια.

Στεναχωρήθηκε με τον τραυματισμό του κόντρα στον ΠΑΟΚ. Έκανε τη μαγνητική τομογραφία και αυτή έδειξε διάταση στο δεξιό δικέφαλο μηριαίο. Αυτόματα, μένει εκτός από τον αγώνα στο Αγρίνιο, αλλά… ελπίζει.

Ο Βαλμπουενά, ζήτησε άδεια από τον Ολυμπιακό, ώστε να μεταβεί στη Γαλλία. Στο Παρίσι για την ακρίβεια, εκεί όπου έχει ένα δικό του φυσιοθεραπευτή και τον οποίο εμπιστεύεται όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του. Όχι ότι έχει θέμα με το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού. Απλά, με τη σύμφωνη γνώμη, μετέβη στη Γαλλία για να δουλέψει πάνω στον τραυματισμό του ακόμη περισσότερο και με έναν άνθρωπο που τον γνωρίζει καλά.

ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΤΟΙΜΟΣ

Ο Γάλλος, δεν θέλει να λείψει περισσότερο. Γνωρίζει πως έκανε δύο απόπειρες να επιστρέψει από μυϊκό τραυματισμό, αλλά δεν τα κατάφερε όπως θα ήθελε. Αντιμετώπισε και τις δύο εκ νέου προβλήματα και έτσι έχει προβληματιστεί αρκετά. Και πέρσι στην Τουρκία έχασε ματς λόγω μυϊκών προβλημάτων. Η αλήθεια είναι ότι οι απαιτήσεις μετά το σοβαρό τραυματισμό του Φορτούνη, αυξήθηκαν με το "καλημέρα". Ο Βαλμπουενά έγινε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα απαραίτητος, πήρε πολλά ματς αμέσως και ήταν αναμενόμενο πως θα εμφανίσει… θέματα.

Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή, είναι να γυρίσει -επιτέλους- καλά και απόλυτα έτοιμος. Χωρίς περαιτέρω ρίσκα. Γι’ αυτό πήγε και στη Γαλλία, να δει κι εκεί την κατάστασή του και να επιστρέψει ώστε να φανεί αν θα προλάβει τον Ερυθρό Αστέρα και πως θα είναι στη συνέχεια.

Ο Μαρτίνς θέλει να τον έχει απέναντι στους Σέρβους, έστω και στον πάγκο. Γι’ αυτό και περιμένει τα ευχάριστα νέα, ωστόσο στο μυαλό του η προτεραιότητα είναι να περάσει η ομάδα με νίκη από το Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό. Κυριακή-Δευτέρα άλλωστε θα φανεί τι θα γίνει με τον Βαλμπουενά.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μαρτίνς: "Εμείς τη δουλειά μας..."
Ολυμπιακός: Ζητά αναβολή του αγώνα ΠΑΟΚ - Ξάνθη!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ