ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Σταματήστε τις φαιδρότητες και τις θεωρίες συνωμοσίας"

Ολυμπιακός: "Σταματήστε τις φαιδρότητες και τις θεωρίες συνωμοσίας"

Στον Ολυμπιακό τόνιζαν πως "καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται" σχετικά με τις καταγγελίες του ΠΑΟΚ, ενώ κάλεσαν τους ασπρόμαυρους να σταματήσουν τις "φαιδρότητες και τις θεωρίες συνωμοσίας".

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην καταγγελία του ΠΑΟΚ. Λίγη ώρα μετά την διάψευση του υπεύθυνου του γραφείου Τύπου του υφυπουργού αθλητισμού, Βαγγέλη Μπραουδάκη, οι ερυθρόλευκοι τοποθετήθηκαν και εκείνοι στα όσα ανέφεραν οι ασπρόμαυροι.

Στην ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνιζαν πως "καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται" σχετικά με τις καταγγελίες του ΠΑΟΚ, ενώ κάλεσαν τους ασπρόμαυρους να σταματήσουν τις "φαιδρότητες και τις θεωρίες συνωμοσίας".

Συγκεριμένα ανέφεραν: "Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται! Από τον καθηγητή κ. Τζουγανάτο ζητήσαμε και πήραμε γνωμοδότηση για την υπόθεση, την οποία έχουμε κατάθεσει στην ΕΕΑ μαζί με το υπόμνημα μας και είναι σε γνώση της επιτροπής. Σε εμάς δεν περνάνε οι εκβιασμοί. Επαναλαμβάνεστε. Σταματήστε τις φαιδρότητες και τις θεωρίες συνωμοσίας.

Για την ταμπακιέρα θα πείτε τίποτα; Ή πιστεύετε ότι πετώντας την μπάλα στην κερκίδα θα περισώσετε τα αίσχη σας και θα φέρουν και αλλά αποτελέσματα οι εκβιασμοί".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ