ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός - Σπόρτινγκ: "Πάνω από 5 εκατ. € για Ποντένσε"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα "Record", ο Ολυμπιακός έκλεισε το δικαστικό θέμα με τη Σπόρτινγκ για τον Ντανιέλ Ποντένσε, προσφέροντας στην ομάδα της Λισσαβώνας περισσότερα από 5 εκατ. ευρώ.

Το δικαστικό μέτωπο του Ολυμπιακού με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας σχετικά με τον Ντανιέλ Ποντένσε φαίνεται ότι λαμβάνει τέλος. Από την Κυριακή (1/9) κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία οι δύο ομάδες βρήκαν λύση, κάτι που αποτυπώθηκε με τον δανεισμό του Μπρούνο Γκασπάρ από την πορτογαλική ομάδα στους ερυθρόλευκους.

Τη Δευτέρα (2/9) η εφημερίδα "Record" αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της πως ο Ολυμπιακός δίνει περισσότερα από πέντε εκατ. ευρώ στη Σπόρτινγκ για να τελειώσει η δικαστική διαμάχη. "Οι δύο ομάδες συζητούσαν τη λύση εδώ και μήνες και η μεταγραφή του Γκασπάρ στον Oλυμπιακό επιτάχυνε τις διαπραγματεύσεις, στις οποίες συνέβαλε ο επιχειρηματίας Ζόρζε Μέντες, εκπρόσωπος του Ποντένσε. Οι τελικοί όροι της διαδικασίας θα γίνουν γνωστοί σήμερα, αλλά είναι βέβαιο ότι τα λιοντάρια θα εξασφαλίσουν περισσότερα από πέντε εκατ. ευρώ" αναφέρεται.

Ο Ολυμπιακός είχε αποκτήσει ελεύθερο τον Ποντένσε τον Ιούλιο του 2018, μετά την επίθεση που δέχτηκαν από μερίδα οπαδών παίκτες και προπονητές της Σπόρτινγκ τον Μάιο του ίδιου έτους. Αρκετοί από αυτούς, μεταξύ των οποίων ο Ποντένσε, επέλεξαν τη δικαστική οδό για να φύγουν και να μείνουν ελεύθεροι. Η Σπόρτινγκ ισχυριζόταν όλο αυτό το διάστημα ότι εκείνη έπρεπε να διατηρήσει τα δικαιώματά του και ότι ο Ποντένσε δεν έφυγε νόμιμα.

Ο Ολυμπιακός απαιτούσε την καταβολή 580.000 ευρώ ως αποζημίωση κι άλλων 250.000 ευρώ για την ηθική βλάβη που θεωρεί ότι υπέστη, ενώ η Σπόρτινγκ ζητούσε αποζημίωση ύψους 60.000.000 ευρώ. Όπως φαίνεται, οι δύο πλευρές βρήκαν λύση και το μέτωπο κλείνει. Ο Ποντένσε αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες που διαθέτει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός και μάλιστα μετά τις εμφανίσεις που έχει κάνει με την "ερυθρόλευκη" φανέλα, έφτασε να κληθεί στην εθνική του ομάδα από τον Φερνάντο Σάντος, για τα παιχνίδια με Σερβία (7/9) και Λιθουανία (10/9), στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020.

Από τον Ιούλιο του 2018 μέχρι σήμερα έχει κάνει 49 συμμετοχές και έχει σημειώσει εννέα γκολ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ