ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Σπάρτα Πράγας για Γιαννιώτη

Ολυμπιακός: Σπάρτα Πράγας για Γιαννιώτη

Ο 26χρονος γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Ανδρέας Γιαννιώτης, απασχολεί σοβαρά τη Σπάρτα Πράγας, η οποία θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει από τώρα.

Από τη στιγμή που ο Ανδρέας Γιαννιώτης και επισήμως τέθηκε εκτός ομάδας, μετά την τοποθέτηση που έγινε από τον επίσημο Ολυμπιακό μέσω του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, ήταν λογικό να αρχίσουν διάφορες ομάδες να απλώσουν τα δίχτυα τους.

Ο 26χρονος γκολκίπερ δύσκολα θα μείνει έως το τέλος της σεζόν στον Πειραιά και το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει από τον Γενάρη, καθώς δεν έχει κανένα νόημα ούτε για τον Ολυμπιακό, ούτε για τον Γιαννιώτη να προπονείται μόνος του.

Ακούγεται έντονα λοιπόν ότι η Σπάρτα Πράγας έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι της απόκτησής του και απ’ όλες τις ομάδες που έχουν ακουστεί (Ντιναμό Κιέβου, Σπόρτινγκ Λισσαβώνας κ.ά.) είναι αυτή που ασχολείται πιο σοβαρά από κάθε άλλον.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Τσεχία, οι άνθρωποι της Σπάρτα θα επιχειρήσουν να τελειώσουν άμεσα τη μεταγραφή! H ομάδα από την Πράγα έχει συγκεντρώσει 32 βαθμούς μετά από 19 ματς και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: Γιαννιώτης όπως Σιώπης

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ