ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: "Σολδάνο τέλος"

Ολυμπιακός: "Σολδάνο τέλος"

Τέλος στις συζητήσεις με την Ουνιόν Σάντα Φε για τον Φράνκο Σολδάνο έβαλε ο Ολυμπιακός, θεωρώντας πως ο πρόεδρος του αργεντίνικου συλλόγου συνεχίζει τα "παιχνίδια" για τον 24χρονο φορ.

Κίνηση τακτικής ή οριστική απόσυρση του ενδιαφέροντος; Όπως και να 'χει, ο Ολυμπιακός βάζει στον πάγο την Ουνιόν Σάντα Φε και τον Λουίς Σπαν, θεωρώντας πως συνεχίζουν τα "παιχνίδια" στις διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή του Φράνκο Σολδάνο.

Η επιθυμία του παίκτη να ντυθεί στα ερυθρόλευκα είναι δεδομένη, ουσιαστικά ο ίδιος έχει συμφωνήσει να συνεχίσει στην Ευρώπη για λογαριασμό των ερυθρολεύκων. Η Ουνιόν γνωρίζοντας την θέληση του 24χρονου φορ, αλλά και του Ολυμπιακού, να συνεργαστούν, εγείρει συνεχώς νέες αξιώσεις προσπαθώντας να κερδίσει ότι περισσότερο μπορεί από την πώληση του Σολδάνο.

Η στάση του προέδρου Λουίς Σπαν λοιπόν εκνεύρισε τον Ολυμπιακό και το απόγευμα της Πέμπτης (27/12) από το Λιμάνι ξεκαθάριζαν πως "Σολδάνο τέλος. Δεν υπάρχει πλέον συζήτηση, αφού η ομάδα του και ο πρόεδρος της συνεχίζουν τα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός δεν θα ασχοληθεί άλλο με την περίπτωση του".

Οι ερυθρόλευκοι φρόντισαν να κάνουν γνωστό ότι αποσύρονται από την διεκδίκηση του Αργεντίνου φορ και έχει ενδιαφέρον αν θα υπάρξει συνέχεια στην ιστορία. Το συμβόλαιο του Σολδάνο με την Ουνιόν Σάντα Φε ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019, ο παίκτης έχει ξεκαθαρίσει πως δεν ανανεώνει, έτσι μπορεί να υπογράψει όπου θέλει ως ελεύθερος από 1/1, χωρίς ο σύλλογος του να καρπωθεί ούτε μισό ευρώ.

Ο Ολυμπιακός φυσικά και γνωρίζει με κάθε λεπτομέρεια την υπόθεση και μένει να δούμε αν πράγματι θα στραφεί άμεσα σε άλλες λύσεις, ή με τον τρόπο του επιθυμεί να στείλει το μήνυμα του στον Λουίς Σπαν, ότι... παιχνίδια τέλος. Και παράλληλα να κλείσει τον Σολδάνο ως ελεύθερο για το καλοκαίρι! Ενδιαφέρον θα έχει και αν η Ουνιόν επιχειρήσει από την πλευρά της μια προσέγγιση στους ερυθρόλευκους, που ήταν η ομάδα με την καλύτερη πρόταση για τον παίκτη μέχρι σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: Γιατί ο Μαρτίνς θέλει Σολδάνο
Οι αποκαλύψεις του Πάντελιτς για Ολυμπιακό, Ερυθρό Αστέρα, Παρί Σεν Ζερμέν και Εθνική Ελλάδας
"Ο Ολυμπιακός εξετάζει τον Χαϊραντίνοβιτς"
Ολυμπιακός: Το πρώτο ταμείο
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ