ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Σκόραρε μέσα σε 9,7 δευτερόλεπτα σε αντεπίθεση!

CHAMPIONS LEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός τα έκανε όλα τέλεια κόντρα στην Κρασνοντάρ και τρανή απόδειξη ήταν η φάση του δεύτερου γκολ όπου έβγαλαE αντεπίθεση για σεμινάριο μέσα σε λιγότερα από 10 δευτερόλεπτα (VIDEO)!

Το πρώτο ραντεβού του Ολυμπιακού με την Κράσνονταρ για τα play offs του Champions League είχε το χαρακτήρα του ντέρμπι πριν το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή όμως στο φινάλε μετατράπηκε σε παράταση για έναν ρόλο, με τους Πειραιώτες να πιάνουν από το λαιμό τους Ρώσους και να τους συνθλίβουν με σκορ 4-0!

Το highlights μάλιστα μίας ονειρεμένης βραδιάς ήρθε στο 78', όταν οι ερυθρόλευκοι αποδιοργάνωσαν την άμυνα της Κράσνονταρ μέσα σε λιγότερο από 10 δευτερόλεπτα, περνώντας ταχύτατα τη μπάλα από την άμυνα στην επίθεση και χτυπώντας με τον μάγο Ραντζέλοβιτς.

Ο Τσιμίκας έκανε το τάκλιν στην άμυνα, ο Γκιλιέρμε έβγαλε την πάσα στον Βαλμπουενά, εκείνος κουβάλησε τη μπάλα αρκετά μέτρα και την κατάλληλη στιγμή έβγαλε μπαλιά-τρύπα στον Ραντζέλοβιτς, για να εκτελέσει με διαγώνιο σουτ ο 22χρονος Σέρβος και να βάλει την υπογραφή του στην αρχή του... τέλους των Ρώσων.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ