ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Σκασμένος" ο Σεμέδο με την αποβολή του

Ολυμπιακός: "Σκασμένος" ο Σεμέδο με την αποβολή του

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο Πορτογάλος στόπερ του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο μετά από την αποβολή στο ματς με τον ΟΦΗ.

Έγινε το κεντρικό πρόσωπο, μετά την αποβολή του στο "Γεντί Κουλέ". Ο Ρούμπεν Σεμέδο, με την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε από το διαιτητή Μανούχο μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, θα χάσει την αναμέτρηση της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο στόπερ του Ολυμπιακού, αμέσως μετά την αποβολή, έδειχνε σε έξαλλη κατάσταση. Δεν μπορούσε να τον συγκρατήσει κανείς, έτρεξαν όλοι πάνω του. Στα πρώτα λεπτά που βρέθηκε στα αποδυτήρια, ήταν απίστευτα εκνευρισμένος! Δεν έδειχνε να μπορεί να ηρεμήσει, γνωρίζοντας ότι το κακό είχε συμβεί και θα λείψει από ένα πολύ σημαντικό ματς για την ομάδα του, την Κυριακή.

Με την πάροδο του χρόνου και λίγο πριν την πτήση της επιστροφής, ο στόπερ των Πειραιωτών έδειχνε "σκασμένος". Χωρίς διάθεση για πολλά λόγια, έχοντας προφανώς συνειδητοποιήσει τι έγινε. Αυτό που έλεγε ωστόσο από την πρώτη στιγμή, ήταν ότι η πρώτη κίτρινη κάρτα που αντίκρισε, ήταν μια άδικη απόφαση του διαιτητή Μανούχου. Κάτι που πιστεύει και δήλωσε και ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά το τέλος του ματς και της νίκης στην Κρήτη επί του ΟΦΗ.

Με τον Σεμέδο εκτός, ο Μαρτίνς καλείται να αποφασίσει το δίδυμο για το ΟΑΚΑ την Κυριακή. Είναι κάτι που θα δει στις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν βέβαια, ωστόσο είναι ένα σημαντικό πρόβλημα για τον ίδιο. Ο Σεμέδο ήταν ως τώρα η βασική του επιλογή και πάντα το θέμα του ήταν ποιος θα τον πλαισιώσει. Τώρα, καλείται να το δει σε άλλη βάση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ