ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Σίγουρος ο Καμαρά, το σκέφτεται για Γκιλιέρμε ο Μαρτίνς

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΙΛΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΙΛΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαντί Καμαρά θα παίξει βασικός στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ (17/2, 19:30). Για ποιο λόγο υπάρχει αμφιβολία για το αν θα ξεκινήσει ή όχι ο Γκιλιέρμε κόντρα στην Ένωση.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού είναι με τέτοιο τρόπο διαμορφωμένο που ο Πέδρο Μαρτίνς είναι υποχρεωμένος να κάνει συνεχώς εώς και 4-5 αλλαγές στην ενδεκάδα στα ματς με ΠΑΟΚ, Ντινάμο, ΑΕΚ και Ντινάμο, γιατί πολύ απλά θα πρέπει να διαχειριστεί όσο το δυνατόν καλύτερα το ρόστερ του, αλλά και να διαχειριστεί παράλληλα την επιβάρυνση που υπάρχει από τα συνεχόμενα ματς.

Με την Ντινάμο στο Φάληρο προχώρησε σε πέντε αλλαγές. Μεριά αντί Τοροσίδη, Τσιμίκας αντί Κούτρη, Καμαρά αντί Νάτχο, Ζιλ Ντίας αντί Λάζαρου και Χασάν αντί Γκερέρο. Με την ΑΕΚ ο Μαρτίνς αναμένεται να κάνει νέο ροτέισον. Το μεγάλο ερωτηματικό έχει να κάνει με τον Γκιλιέρμε.

Όχι γιατί ο Βραζιλιάνος χαφ αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ή παραπονέθηκε για κόπωση. Ίσα-ίσα που ο Γκιλιέρμε θέλει να παίξει με την ΑΕΚ. Το στοιχείο όμως που βάζει σε δεύτερες σκέψεις τον Μαρτίνς έχει να κάνει με την απουσία του Καμαρά στη ρεβάνς του Κιέβου. Τι εννοούμε;

Με δεδομένο λοιπόν ότι ο Καμαρά δεν θα παίξει στην Ουκρανία, ο Μαρτίνς δεν αποκλείεται να προφυλάξει τον Γκιλιέρμε κόντρα στην ΑΕΚ. Να ακολουθήσει δηλαδή την τακτική "προσέχω για να έχω...".

Συγκεντρώνει πιθανότητες το σενάριο να πάει με δίδυμο Μπουχαλάκη - Καμαρά στον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Πορτογάλος τεχνικός κόντρα στην Ένωση. Είναι μία σκέψη που στριφογυρίζει στο μυαλό του Μαρτίνς, καθώς κακά τα ψέματα η παρουσία του Γκιλιέρμε (και ειδικά μετά την απουσία του Καμαρά) είναι υπεραπαραίτητη στην Ουκρανία.

Το τι θα πράξει τελικά ο Μαρτίνς, είναι κάτι που θα φανεί μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης. Είναι μία σκέψη πάντως να μείνει εκτός ενδεκάδας ο Γκιλιέρμε λόγω... Κιέβου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ