ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Σε ανοιχτή γραμμή Μαρινάκης και Μαρτίνς

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ "ΕΛΠΙΔΑ"  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ "ΕΛΠΙΔΑ" (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ξεκινήσει μαζί με τη διοίκηση του Ολυμπιακού το σχεδιασμό για την επόμενη περίοδο με τον Πορτογάλο να είναι σε επικοινωνία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Ολυμπιακός "τρέχει" για τις φετινές του υποχρεώσεις, που ναι μεν έχουν μπει στην τελική ευθεία, αλλά έχουν ακόμη -ημερολογιακά- δρόμο. Βλέπετε η ρεβάνς με Γουλβς πηγαίνει για 5-6 Αυγούστου και αν ο Ολυμπιακός προκριθεί στο Final-8 του Europa League που θα γίνει στη Γερμανία, θα πάει ακόμη πιο πίσω.

Μια χρονιά που άλλαξε κατά πολύ λόγω της πανδημίας και αναγκάζει τους "ερυθρόλευκους" να τροποποιήσουν και τον προγραμματισμό τους.

Βλέπετε, δεν θα υπάρξει μεγάλο διάστημα μεταξύ των δύο σεζόν. Κάθε άλλο. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι έτοιμος για την επόμενη ημέρα. Ακόμη και αν δεν προκριθεί με την Γουλβς, θα έχει μπροστά του 35 ημέρες για να ξαναμπεί στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου!

ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Πέδρο Μαρτίνς κρίθηκε νωρίς. Ήταν το πρώτο που έπρεπε να γίνει, τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίες από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Πλέον, ο ηγέτης του Ολυμπιακού είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Πορτογάλο προπονητή για τα καλά. Τόσο για την τρέχουσα σεζόν, όσο και για τη νέα.

Για τη φετινή άλλωστε, Μαρινάκης και Μαρτίνς έχουν ένα κοινό στόχο. Ο πρώτος μάλιστα, το εξέφρασε και δημοσίως με τις δηλώσεις του. Πιστεύει πως η ομάδα μπορεί να καταφέρει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Ο Μαρτίνς μπορεί να μην το… φωνάζει, αλλά δεν το κρατάει και κρυφό πλέον. Έτσι, ο ένας στόχος είναι να μείνει η ομάδα ενεργή, άλλωστε όλοι στον Ολυμπιακό θέλουν και το Κύπελλο Ελλάδας και μια επιβλητική επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με νταμπλ…

Από την άλλη, υπάρχουν αρκετά ανοιχτά κεφάλαια. Όχι μόνο με τους παίκτες που είναι να έρθουν στον Ολυμπιακό, αλλά και αυτούς που είναι προς πώληση. Ο Ελαμπντελαουί μένει ελεύθερος. Ο Σα θέλει να φύγει και θα φύγει. Ο Σεμέδο πιθανότατα θα φέρει πρόταση, όπως και ο Τσιμίκας. Δεν αποκλείεται πρόταση να φέρει και ο Γκιλιέρμε, όσο δεν ανανεώνει συμβόλαιο. Αφήνουμε εκτός Καμαρά και Ελ Αραμπί που ενδιαφέρουν, αλλά…

ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΧΘΕΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Τρίτη (7/7), Βαγγέλης Μαρινάκης και Πέδρο Μαρτίνς είχαν νέα επαφή. Προφανώς και η συνάντηση θα έχει να κάνει και με τα μεταγραφικά, αλλά και με το υπάρχον ρόστερ. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού μαζί με τον προπονητή και τα υπόλοιπα στελέχη, πάλεψαν πολύ για να «χτιστεί» αυτή η ομάδα. Έτσι, θα πρέπει να μπει στη ζυγαριά το θέμα των προτάσεων. Δεν πρόκειται να χαλάσουν αυτό που έφτιαξαν με απόλυτη επιτυχία φέτος. Κάποιες απώλειες, όμως, θα έρθουν. Και μπροστά σε αυτό το ενδεχόμενο, θέλουν να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι.

Μαρτίνς και διοίκηση του Ολυμπιακού άλλωστε, έχουν μια εξαιρετική σχέση φέτος. Η γνώμη του παίζει το ρόλο της και ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι ο Μορ. Μπορεί να φάνηκε ότι έρχεται ως αντικαταστάτης του Ποντένσε, να δώσει λύσεις, αλλά από τη στιγμή που δεν μπήκε στη υπόλοιπη ομάδα όπως ήθελε ο προπονητής, μπόρεσε με αλλαγή συστήματος να το καλύψει. Απλά στο κομμάτι των μεταγραφών, εννοείται πως αυτή τη φορά θα κοιτάξουν να αναπληρώσουν όποια πολύτιμη μονάδα χαθεί.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ