ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ρήξη χιαστού ο Χριστοδουλόπουλος, χάνει τη σεζόν

Ολυμπιακός: Ρήξη χιαστού ο Χριστοδουλόπουλος, χάνει τη σεζόν

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος υπέστη τελικά ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Δεύτερος αντίστοιχος τραυματισμός για τον 32χρονο, μετά από αυτόν του 2011.

Οι φόβοι που εκφράστηκαν την Κυριακή (17/2) σχετικά με τον τραυματισμό του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου επιβεβαιώθηκαν. Ο 32χρονος εξτρέμ υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και ασφαλώς δεν υπολογίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής είχε περάσει στον αγώνα στο 46' και αντικαταστάθηκε στο 68' από τον Γκερέρο, καθώς λίγο νωρίτερα, στο 65', είχε σωριαστεί στο έδαφος μετά από στραβοπάτημα. Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού βούρκωσε, έπιασε το πρόσωπό του σε κίνηση απόγνωσης, έχοντας καταλάβει ότι χτύπησε σοβαρά.

Ολυμπιακός: Ρήξη χιαστού ο Χριστοδουλόπουλος, χάνει τη σεζόν

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Χριστοδουλόπουλος παθαίνει ρήξη χιαστού στο ίδιο γόνατο. Το είχε ξαναπάθει το 2011 σε φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Σίβασπορ. Εκτός απροόπτου δεν θα καταφέρει να συμμετάσχει όπως θα ήθελε στην καλοκαιρινή προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς τέτοιοι τραυματισμοί απαιτούν σχεδόν 5 με 6 μήνες για να επιστρέψει στη δράση ο ποδοσφαιριστής.

Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού στέκεται στο πλευρό του Λάζαρου και η αλήθεια είναι πώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν πανηγύρισαν όπως θα ήθελαν το 4-1 επί της ΑΕΚ, καθώς το μυαλό όλων ήταν στον άτυχο ποδοσφαιριστή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ