ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ρήξη έσω πλαγίου ο Χριστοδουλόπουλος

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου δεξιού γόνατος και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έξι βδομάδες.

Άσχημα νέα για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, λίγες μέρες πριν από το ντέρμπι της Κυριακής (7/6, 19.30) με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος τραυματίστηκε στην σημερινή (5/6) προπόνηση του Ολυμπιακού.

Ο 33χρονος διεθνής εξτρέμ υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου δεξιού γόνατος και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έξι βδομάδες.

Αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις πως τα playoffs της Super League 1 θα τελειώσουν στις 19 Ιουλίου, τότε φαντάζει δύσκολο να προλάβει κάποιον από τους αγώνες του μίνι πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Χριστοδουλόπουλος μένει ελεύθερος από τους "ερυθρόλευκους" στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, μεγάλο μέρος της οποίας έχασε λόγω της ρήξης χιαστού που είχε υποστεί.

Φέτος έχει κάνει επτά συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έχει σημειώσει ένα γκολ, ενώ δεν έχει συμπεριληφθεί στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Νέος τραυματισμός για Χριστοδουλόπουλο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ