ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ρεν για Καμαρά

SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μια από τις ισχυρές ομάδες του Σαμπιονά, η Ρεν, ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μαντί Καμαρά. Ο χαφ του Ολυμπιακού απασχολεί σοβαρά τη γαλλική ομάδα η οποία μπορεί άμεσα να κάνει κίνηση για την απόκτησή του.

Ο φετινός Ολυμπιακός με τη φοβερή πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη διαθέτει ποδοσφαιριστές που κάνουν γκελ σε κορυφαία ευρωπαϊκά κλαμπ. Ένας από αυτούς είναι ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος αποκτήθηκε τον Ιούλιο του 2018 από την Αζαξιό και μέσα σε αυτή τη διετία, μετά από 77 συμμετοχές, έχει απογειώσει την αξία του.

Ο 23χρονος χαφ από τη Γουϊνέα έχει γίνει υποψήφιος προς πώληση στην προσεχή μεταγραφική περίοδο μετά τις εμφανίσεις του. Είναι ξεκάθαρα ένας από τους παίκτες του "ερυθρόλευκου" ρόστερ που θα απασχολήσουν πολύ σοβαρά στο μεταγραφικό παζάρι. Το νέο κλαμπ που έρχεται στο προσκήνιο για τον Αφρικανό είναι η γαλλική Ρεν. Η ομάδα που τερμάτισε τρίτη στο φετινό Σαμπιονά, πίσω από την Παρί και τη Μαρσέιγ. Ένας εξαιρετικός σύλλογος, που επενδύει σε νεαρούς και εξελίξους ποδοσφαιριστές, τους οποίους αργότερα πουλάει αντί πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Η Ρεν λοιπόν έχει δείξει ενδιαφέρον για τον μέσο του Ολυμπιακού. Δεν θα προκαλέσει μάλιστα εντύπωση αν τις επόμενες μέρες προχωρήσει δυναμικά για την απόκτησή του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το γαλλικό πρωτάθλημα διεκόπη οριστικά λόγω κορονοϊού και οι ομάδες του έχουν χρόνο να διαμορφώσουν από νωρίς τα ρόστερ τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Στη Ρεν ανήκει ο 17χρονος Ανγκολέζος με το γαλλικό διαβατήριο, Εντουάρντο Καμαβινγκά, η Νο1 επιλογή της Ρεάλ για τη μεσαία γραμμή. Πιθανότατα αποχωρεί και ως εκ τούτου θα αναζητήσει παίκτη για τα χαφ η Ρεν. Για να δούμε αν οι Γάλλοι καταθέσουν πρόταση στον Ολυμπιακό, ο οποίος βέβαια δεν είναι διατεθειμένος να πουλήσει φθηνά. Όπως άλλωστε συμβαίνει με όλους τους παίκτες του ρόστερ του.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι του Ολυμπιακού, με τον Άρη στο Φάληρο, ο Μαντί Καμαρά ήταν ο MVP. Σημείωσε δύο γκολ και είχε ασίστ στο τελικό 3-1. Έκανε την 41η του συμμετοχή σε όλες τις διοργανώσεις και έφτασε τα τέσσερα γκολ, έχοντας φέτος νέο ρόλο στο παιχνίδι των "ερυθρόλευκων". Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή μαζί με Μπουχαλάκη και Γκιλιέρμε, έχοντας όμως πιο προωθημένο ρόλο. Οκτάρι και δεκάρι μαζί. Παλαιότερα είχαμε αναφερθεί στον ρόλο που του έχει δώσει ο Πέδρο Μαρτίνς. Ρόλος που "κουμπώνει" απόλυτα στα σχέδιά του, λειτουργώντας πολλές φορές και ως δεύτερος επιθετικός. Το όνομα του διεθνούς χαφ είναι βέβαιο πως θα απασχολήσει σοβαρά το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: "Ψήνεται" η μεταγραφή του Σα
Ολυμπιακός: Το post για τα 10 χρόνια του Βαγγέλη Μαρινάκη
"Θέλτα και Ολυμπιακός για τον Αλβάρο Βαδίγιο"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ