ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Έτσι εντυπωσίασε τους ερυθρόλευκους ο Μουρίνιο

Ολυμπιακός: Έτσι εντυπωσίασε τους ερυθρόλευκους ο Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στην Τότεναμ και τον Ολυμπιακό βρέθηκε στα αποδυτήρια των ερυθρόλευκων δίνοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του Μαρτίνς.

Μπήκε δυναμικά στην Τότεναμ ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος προπονητής, νίκησε το Σάββατο 3-2 στην έδρα της Γουέστ Χαμ για την Premier League και ακολούθησε το 4-2 επί του Ολυμπιακού, στην πρώτη του εμφάνιση μπροστά στο κοινό της Τότεναμ, για το Champions League.

Ο Μουρίνιο πάντως, στις πρώτες του ημέρες στη νέα του δουλειά, δείχνει πιο άνετος. Πιο προσιτός. Είναι χαρακτηριστική και μία κίνησή του μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, που εντυπωσίασε τους «ερυθρόλευκους».

Ο Πορτογάλος τεχνικός που νωρίτερα τα είπε με τον συμπατριώτη του, Πέδρο Μαρτίνς, μπήκε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και χαιρέτησε έναν έναν τους ποδοσφαιριστές. Τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στη συνέχεια και στάθηκε στην προσπάθεια που έκαναν στο ματς που μόλις είχε ολοκληρωθεί.

Ένα διαφορετικό πρόσωπο από τον Μουρίνιο που έκανε πολλά σε αυτή την αναμέτρηση, για να στρέψει και πάλι τα βλέμματα πάνω του.

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε, ότι στην αγγλική τηλεόραση και με σχολιαστές τους Λίνεκερ, Χοντλ, Φέρντιναντ, πολλά λεπτά του τηλεοπτικού χρόνου ήταν βασισμένα πάνω του. Εκεί όπου υπήρχαν και δύο στιγμές του ματς που ξεχώρισαν και έγινε μεγάλη ανάλυση. Η πρώτη, το λάθος του Μεριά και η δεύτερη, η κίνηση του ball boy να δώσει γρήγορα την μπάλα στο 2-2.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ