ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Πωλείται ο Έντγκαρ Ιέ

Ολυμπιακός: Πωλείται ο Έντγκαρ Ιέ

Ο Έντγκαρ Ιέ που βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνας έχει βγει στο "σφυρί" από την Τράμπζονσπορ, όπως παραδέχεται άνθρωπος του τουρκικού κλαμπ στο Sport24.gr.

Το Sport24.gr σας ενημέρωσε το πρωί της Κυριακής (27/5) ότι ο Ολυμπιακός έχει στη λίστα του για το κέντρο της άμυνας τον Έντγκαρ Ιέ, στην περίπτωση που πωληθεί κάποιος εκ των Ρούμπεν Σεμέδο, Παπ Σισέ ή Ουσεϊνού Μπα.

Ο Πορτογάλος στόπερ που ανήκει στην Τραμπζονσπόρ, είχε δοθεί φέτος δανεικός στη Φέγενορντ, με την οποία στο πρωτάθλημα που διεκόπη πραγματοποίησε 19 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Europa League. Καθώς το συμβόλαιό του με την ομάδα της Τραπεζούντας εκπνέει το 2022, όποια ομάδα θελήσει να τον αποκτήσει είναι υποχρεωμένη να δώσει χρήματα για την αγορά του. Εκτός κι αν δοθεί εκ νέου δανεικός, όπως συνέβη το περασμένο καλοκαίρι. Το Sport24.gr επικοινώνησε με αξιωματούχο του τουρκικού συλλόγου, ο οποίος έχει λόγο στα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας, και ζήτησε να μάθει λεπτομέρειες για τον Έντγκαρ Ιέ και το μέλλον του.

Για το ποιες είναι δηλαδή οι προθέσεις της διοίκησης και του προπονητικού επιτελείου για τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό, τον οποίο η Τραμπζονσπόρ είχε αποκτήσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι του 2019. "Για τον Ιέ θα αξιολογήσουμε ό,τι προτάσεις μας έρθουν. Δεν απορρίπτουμε καμία προσφορά και θα επιλέξουμε αυτήν που θεωρούμε πιο συμφέρουσα". Σε ερώτηση για το αν έχει μπει, δηλαδή, πωλητήριο στον ποδοσφαιριστή, η απάντηση ήταν η εξής: "Ναι, μπορούμε να τον πουλήσουμε τον Ιέ".

Ο άνθρωπος της Τραμπζονσπόρ αρνήθηκε να σχολιάσει το αν η ομάδα του μπει στη διαδικασία να τον δώσει ως δανεικό, αλλά και στο πόσα χρήματα ζητά για την πώλησή του. Υπάρχει πάντως και μια παράμετρος που θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν για τον σύλλογο της Τραπεζούντας, ο οποίος το τελευταίο διάστημα συνδέεται μεταγραφικά με ελληνικές ομάδες. Δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή οικονομική κατάσταση και δεν του είναι ιδιαίτερα εύκολο να αγοράζει ποδοσφαιριστές με πολλά εκατομμύρια ευρώ. Τα προηγούμενα χρόνια είχε θέματα με το financial fair play, αν και τελευταία τα καταφέρνει καλύτερα και επιδιώκει να εξορθολογήσει τα οικονομικά του.

Υπενθυμίζουμε ότι θα ήταν τραβηγμένο από τα... μαλλιά το σενάριο να κάνει κίνηση για τον Ιέ ο Ολυμπιακός την ίδια ώρα που παραμένουν στο ρόστερ του παίκτες όπως οι Σεμέδο, Μπα και Σισέ. Ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για έναν κεντρικό αμυντικό (παίζει και δεξιός μπακ) που δεν είναι και ιδιαίτερα φθηνός, με καριέρα μεταξύ άλλων και σε Σπόρτινγκ, Λιλ, Ναντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ