ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ψυχολογικά ράκος ο Σουντανί

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εν αναμονή της οριστικής διάγνωσης για τον Χιλάλ Σουντανί, όλα δείχνουν το δύσκολο δρόμο (και πάλι) για τον Αλγερινό, που τραυματίστηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυπιακού με τον Ατρόμητο το βράδυ της Κυριακής (9/2).

Αναμφισβήτητα, ο μεγάλος άτυχος της ημέρας ο Χιλάλ Σουντανί. Με το που τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, δεν έκρυψε την αγωνία του. Ο Αλγερινός επιθετικός κατάλαβε ότι έχει πάθει ζημιά και έκανε νοήματα που παρέπεμπαν πως έχει κάτι σοβαρό. Ο γιατρός Χρήστος Θέος του έλεγε να προσπαθήσει να είναι ψύχραιμος, κάτι που προσπάθησαν να κάνουν και οι συμπαίκτες του αργότερα. Που, όμως, να βρει το κουράγιο;

Ο Σουντανί μετέβη για τις εξετάσεις, ώστε να φανεί το μέγεθος της ζημιάς του. Επίσημα από τον Ολυμπιακό δεν προκύπτει κάτι μέχρι στιγμής, μάλιστα το πιο πιθανό είναι τα αποτελέσματα να γίνουν γνωστά το πρωί της Δευτέρας.

Όλα πάντως δείχνουν ότι ο 32χρονος ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει το δύσκολο δρόμο. Ψυχολογικά ράκος είναι ο Αλγερινός που βλέπει μπροστά του φάσμα, να μείνει και πάλι εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Θυμίζουμε πως ο Σουντανί είχε υποστεί μεγάλη ζημιά και όταν φορούσε τη φανέλα της Νότιγχαμ. Τον Νοέμβριο του 2018 πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και επέστρεψε στη δράση στις 10 Ιουλίου 2019, στο φιλικό με το Αμβούργο! Την ημέρα δηλαδή που υπέστη ρήξη χιαστών ο Κώστας Φορτούνης.

Ο Σουντανί είχε κάνει την επέμβαση στο αριστερό του πόδι και δεκαπέντε μήνες μετά, έχει να αντιμετωπίσει όπως φαίνεται έναν ακόμη σοβαρό τραυματισμό. Αυτή τη φορά στο δεξί του πόδι. Φέτος με την ερυθρόλευκη φανέλα, ο Αλγερινός άσος έχει 21 συμμετοχές και 7 γκολ. Όλα στο Καραϊσκάκη, όλα στο πρωτάθλημα.

Πάνω που έδειχνε ικανοποιημένος και με την εμπιστοσύνη του προπονητή στο πρόσωπό του, έχοντας μπει και στη λίστα για τα ματς του Europa League, ο Σουντανί είναι πιθανό να οδηγηθεί εκ νέου στο χειρουργείο.

Βλέποντας μάλιστα το βίντεο με τον τραυματισμό του, οι περισσότεροι εκτιμούσαν πως ήταν κάτι σοβαρό. Ακόμη και οι εξετάσεις που του κάνει άλλωστε ο γιατρός των «ερυθρολεύκων», είναι για να διαπιστώσει πως είναι το γόνατό του. Ο Σουντανί έκανε και νόημα να ξαναπεράσει στο ματς, μέχρι να γίνει αλλαγή, αλλά το ιατρικό τιμ ήταν κάθετο. Αμέσως νόημα για αλλαγή, όπως και έγινε τελικά.

Ο Σουντανί πάντως, είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση και είναι απολύτως λογικό. Μέσα σε δεκαπέντε μήνες να έχει πάλι τον ίδιο τραυματισμό, είναι ό,τι χειρότερο! Τη μία στο αριστερό πόδι, τώρα στο δεξί… Αναμένοντας την επίσημη διάγνωση και με ώρες αγωνίας, με τις πιθανότητες πάντως να είναι περισσότερο κοντά στη σοβαρή ζημιά για τον Αλγερινό άσο…

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ