ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Ψήνεται" η μεταγραφή του Σα

SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ÏÓÖÐ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY-OFF / ÏÓÖÐ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζοζέ Σα περνάει καλά και στη χώρα μας, αλλά στο περιβάλλον του δεν κρύβει τις προθέσεις του για την επόμενη ημέρα. Ο κίπερ του Ολυμπιακού δείχνει να έχει πάρει πιο ζεστά από ποτέ το ενδεχόμενο μεταγραφής.

Είναι από τα πρόσωπα που δεδομένα θα απασχολήσουν στο επόμενο διάστημα. Ο Ζοζέ Σα, έχει κάνει μία εντυπωσιακή σεζόν με τον Ολυμπιακό, βοήθησε πολύ την ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας ήρθε το καλοκαίρι του 2018, ήταν στη σκιά του Γιαννιώτη, αλλά από τη στιγμή που ο Μαρτίνς του εμπιστεύθηκε τα γάντια του βασικού τερματοφύλακα, δεν ξαναβγήκε.

Έχει καταγράψει 74 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, τα 22 ματς μάλιστα είναι στην Ευρώπη. Σε Champions και Europa League. Ο 27χρονος τερματοφύλακας πάντως, φαίνεται πως είναι έτοιμος να εξαργυρώσει την καλή του εικόνα. Στον Ολυμπιακό, δηλώνει καλά. Περνάει καλά και στη χώρα μας, αλλά στο περιβάλλον του, δεν κρύβει τις εκτιμήσεις του για την επόμενη ημέρα.

Ο Σα, δείχνει να έχει πάρει πιο ζεστά από ποτέ το ενδεχόμενο μιας μεταγραφής. Το θέμα είναι πότε μπορεί να γίνει αυτή, καθώς τουλάχιστον ως τις 5 ή 6 Αυγούστου, οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι ενεργοί και ο Σα είναι ο βασικός τερματοφύλακας.

ΑΝΟΙΞΕ Η ΟΡΕΞΗ…

Ο ατζέντης του, ψάχνεται εδώ και καιρό. Η μεταγραφή του κολλητού του, Ντανιέλ Ποντένσε στους Γουλβς, του άνοιξε την όρεξη. Θα του άρεσε μια μετακίνηση στην Αγγλία, αλλά και η Ισπανία είναι ένα πρωτάθλημα που του αρέσει. Το θέμα είναι τι πρόταση μπορεί να έρθει και πότε στην ομάδα του Ολυμπιακού. Θα πρέπει πάντως, να κρατήσουμε την πρόθεση του Σα. Όλοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο γνωρίζουν ότι καλοβλέπει την προοπτική της μεταγραφής σε ένα δυνατό πρωτάθλημα, με ένα ξεχωριστό σε αποδοχές συμβόλαιο.

ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ

Ο Σα ήρθε με δανεισμό από την Πόρτο το καλοκαίρι του 2018, αλλά σε λιγότερο από μία διετία, κατάφερε να φτιάξει για τα καλά το όνομά του. Και ομάδες από την πατρίδα του ακούστηκαν, αλλά ο ίδιος δείχνει αποφασισμένος να διεκδικήσει μια άλλη ευκαιρία, σε ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα.

Προσωπική μου αίσθηση πως ο Σα πρόταση θα φέρει. Θα είναι καλή λογικά, πολύ απλά γιατί πλέον έχει ένα ελκυστικό πακέτο. Σε αυτό, ρόλο παίζει και το γεγονός ότι είναι ενεργός στην εθνική Πορτογαλίας, στις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος. Μπορεί να μην παίζει βέβαια εκεί, αλλά στο βιογραφικό του, μετράει. Όπως και για τον Σεμέδο. Ακόμη και για τον Ποντένσε μέτρησε που επίσης δεν έπαιξε…

ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΤΡΟ

Το καλοκαίρι αναμένεται… καυτό για τα καλά για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Εννοείται πως οι «ερυθρόλευκοι» κοιτάζουν σιγά-σιγά για αντικαταστάτη του και να μην… τρέχουν τελευταία στιγμή. Κρατήστε κάτι ακόμη. Δεν είναι μόνο ο Σούμπασιτς. Άλλωστε ο Ολυμπιακός πάντα στο βασικό του τερματοφύλακα, ήθελε να υπάρχει το κίνητρο. Της προοπτικής… Έτσι ήρθε ο Ρομπέρτο, έτσι πίστεψε σε Καπίνο και Γιαννιώτη, ανεξάρτητα αν δεν του βγήκαν οι επιλογές. Του βγήκε ο Σα, όμως… Άρα, όταν έρθει η ώρα, δεν είναι απαραίτητο ότι ο αντικαταστάτης θα είναι έμπειρος και δοκιμασμένος…

Για την ώρα πάντως, κρατάμε ότι ο Σα έχει πάρει πολύ ζεστά το ενδεχόμενο της μεταγραφής του και θα περιμένουμε εξελίξεις…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Η ημερομηνία της ρεβάνς με τη Γουλβς άρεσε στον Μαρτίνς
Ολυμπιακός: Δηλώνει νέα λίστα με τρεις προσθήκες ενόψει Γουλβς
Γουλβς - Ολυμπιακός: Στις 5 ή 6 Αυγούστου η ρεβάνς στο "Μολινό" ή τη Γερμανία
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ