ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Oλυμπιακός: Πρώτη για Μορ και Καφού σε ματς πρωταθλήματος

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΛΑΜΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΛΑΜΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, με τους νεαποκτηθέντες Μορ και Καφού να είναι για πρώτη φορά στην αποστολή σε ματς της Super League.

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρου του Ρέντη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με τον Ατρόμητο, με τον Πέδρο Μαρτίνς να γνωστοποιεί αμέσως μετά την αποστολή για το Περιστέρι.

Μέσα στη λίστα των 23 παικτών που μπήκαν στην αποστολή είναι και τα ονόματα των Μορ και Καφού, λίγες ημέρες μετά το ντεμπούτο τους με τα ερυθρόλευκα στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με την Λαμία, ενώ αντίθετα δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Βασίλης Τοροσίδης και Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς της 23ης αγωνιστικής: Σα, Αλέν, Τζολάκη, Γκασπάρ, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκα, Παπαδόπουλο, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Μπουχαλάκη, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Καφού, Ξενιτίδη, Φορτούνη, Βαλμπουενά, Εμρέ Μορ, Μασούρα, Λοβέρα, Σουντανί, Χασάν, Ελ Αραμπί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Συγκίνηση για τα 21 θύματα της Θύρας 7 στο ετήσιο μνημόσυνο
Λοβέρα: "Θα κάνω ωραία πράγματα με τον Μορ"
Ολυμπιακός: Οι οψιόν στα συμβόλαια των Γκερέρο, Μεριά
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ